Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található a Bodri Birtok, melyet egy önálló kis világnak tekinthetünk. Igazi borturisztikai komplexum, hiszen borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is magában foglal.

A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében. Jelenleg is három generáció munkálkodik azon, hogy a Bodri Birtokon minden óramű pontossággal működjön. 2013 tavaszán megnyitották az Optimus Éttermet, ahol a’la carte étkeztetés folyik, melyet búbos kemencében készült ételekkel, valamint grill- és látványkonyhával tesznek még változatosabbá.

kutyabarát étterem

A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása. Májustól októberig a tradicionális kemencés- és grill ételeké a főszerep, míg a téli időszak a borvacsorák szezonja. A bor és étel harmóniájára különös figyelmet fordítanak, így a Bodri borokhoz leginkább illeszkedő ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól.

kutyabarát borászat

Az étterem kapacitása 40 fő, ezt a vendégszámot a kinti teraszok tovább bővítik. A 100 hektáros birtokon jelenleg négy vendégház áll a turisták rendelkezésére összesen 27 szobával, 65 férőhellyel, zárt parkolóval. Vendégházaik a faluhelyi rusztikus környezetbe illeszkedő épületek. A szobák a hagyományos népi stílusjegyeket ötvözik a korszerű technikai megoldásokkal.

kutyabarát étterem

A bútorok, az ágyak több mint 200 éves restaurált történelmi darabok, míg a vendégházak négy csillagos felszerelési szinttel, wifivel, klímával, LED TV-vel rendelkeznek, egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítva a pihenni vágyóknak. A Bodri birtok szomszédságában, a birtokot ölelő tó partján modern luxusapartmanok épültek.

kutyabarát étterem

A házak saját napkollektorral és fúrt kúttal vannak ellátva, a falakon belül pedig „5 csillagos” kényelem várja az ideérkezőket. Fontos szempont számukra, hogy a vendéglátás és a birtok infrastruktúrája is gyerekbarát legyen. Az óvodás, kisiskolás korosztály számára nemrég játszóteret alakítottak ki hintával, mászókával, csúszdával, valamint fából faragott puli kutyákkal, kisebb állatokkal, emellett éttermükben kifejezetten az ő ízlésükhöz igazodó ételeket állítottak össze.

kutyabarát étterem

hétfőtől-csütörtökig és vasárnap: 12:00-22:00

pénteken és szombaton: 12:00-24:00

Cím: 7100 Szekszárd, Faluhely-dűlő
Telefon: +3674  676700
E-mail[email protected]
Facebook

http://bodribor.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...