10 dolog, amit mindenképpen ki kell próbálnotok együtt

Maradandó közös élmények és rengeteg kaland vár rátok, ha belevágtok! Nektek már van kutyás bakancslistátok? Mi mutatjuk a miénket:

1. Hótalpas túra a hegyekben

Egy közös kaland, egy közös cél, amelyet együtt teljesíthettek. Elvakít a szikrázó napfény, körülötted a hófödte hegycsúcsok és melletted ott lohol a kutyád. Kell ennél több a boldogsághoz? Nem kell messzire mennünk, Szlovénia, Ausztria, a Dolomitok és a Magas-Tátra is szuper kutyás helyekkel vár.

kutyabarat kutyabarát

2. Ötcsillagos kényeztetés 

Töltsetek együtt egy hétvégét egy valóban kutyabarát szállodában vagy borbirtokon! Kapcsolódjatok ki, egyetek finomakat és élvezzétek, hogy ez a pár nap csak rólatok szól! A hazai kutyabarát szállodák közül a Kutyabarát Helyek / Szállások menüpontban válogathattok.

3. Napnyugta a tengerparton 

Ússzatok együtt a hullámokban, játsszatok a homokban és piknikezzetek együtt a naplementében. A tenger sós levegője, a nap meleg sugarai és a lenyugvó napkorong vörös izzása minden érzékszervünket feltölti, garantáltan életre szóló élmény!

4. SUP dog evezés a Balatonon

Egyensúly, minden értelemben: ha már megtaláltátok a biztonságos egyensúlyt az állószörf deszkán, adjátok át magatokat a hullámok ringatásának és merüljetek el a víz végtelen nyugalmában. A közös egyensúlyozás harmóniát teremt köztetek.

5. Kempingezés a vadonban

Túrázzatok a természetben, majd ha kifáradtatok, verjetek sátrat és gyönyörködjetek az éjszakai égboltban ezernyi csillagában.

kutyabarat kutyabarát

6. Fesztivál feeling – Művészetek Völgye

Programok, koncertek és rengeteg izgalmas esemény vár rátok, éljétek át a Balaton-felvidék legszuperebb fesztiváljának minden pillanatát. Mi idén is ott leszünk a Kutyabarát.hu udvarral!

7. “Fuss neki!” fesztivál

Kemény erőpróba, embert és kutyát próbáló teljesítmény egy kutyás futóverseny, de bátran vágjatok bele a nagy kalandba, mert már a felkészülés is szuper csapatépítő. A különböző távok között biztosan találtok Nektek megfelelőt!

8. Adománygyűjtés egy menhelynek

Szervezzetek közös adománygyűjtést egy jó cél érdekében! Magyarországon rengeteg kutyus szorul segítségre, és akár a legkisebb adománynak is van helye. Ha a saját, már nem használt, de jó állapotban lévő dolgaitokat adjátok rászorulóknak, vagy esetleg pénzt gyűjtötök a közösségi média segítségével, biztos, hogy jó móka lesz, és másoknak is segítetek vele.

9. Közös kutya-gazdi kozmetika

Szánjatok magatokra egy kis szépség-időt és töltsétek a délutánt egy kutya-gazdi szépségszalonban, aztán irány a park vagy egy kutyabarát kávézó!

10. Kutyás fotózás

Érezzétek jól magatokat együtt, és hagyjátok, hogy egy profi fotós végezze a munkáját, és a végén csodaszép képekkel lesztek gazdagabbak.

Nektek melyik pontok voltak már meg? Mi az, amit mindenképpen felvennétek a bakancslistátokra? Írjátok meg kommentben! 🙂

 

Bujdosó-Szalay Adél

(Kutyabarát.hu)

Képek: @flickr
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...