Saját KB bal
Saját KB jobb

10 dolog, amit mindenképpen ki kell próbálnotok együtt

Maradandó közös élmények és rengeteg kaland vár rátok, ha belevágtok! Nektek már van kutyás bakancslistátok? Mi mutatjuk a miénket:

1. Hótalpas túra a hegyekben

Egy közös kaland, egy közös cél, amelyet együtt teljesíthettek. Elvakít a szikrázó napfény, körülötted a hófödte hegycsúcsok és melletted ott lohol a kutyád. Kell ennél több a boldogsághoz? Nem kell messzire mennünk, Szlovénia, Ausztria, a Dolomitok és a Magas-Tátra is szuper kutyás helyekkel vár.

kutyabarat kutyabarát

2. Ötcsillagos kényeztetés 

Töltsetek együtt egy hétvégét egy valóban kutyabarát szállodában vagy borbirtokon! Kapcsolódjatok ki, egyetek finomakat és élvezzétek, hogy ez a pár nap csak rólatok szól! A hazai kutyabarát szállodák közül a Kutyabarát Helyek / Szállások menüpontban válogathattok.

3. Napnyugta a tengerparton 

Ússzatok együtt a hullámokban, játsszatok a homokban és piknikezzetek együtt a naplementében. A tenger sós levegője, a nap meleg sugarai és a lenyugvó napkorong vörös izzása minden érzékszervünket feltölti, garantáltan életre szóló élmény!

4. SUP dog evezés a Balatonon

Egyensúly, minden értelemben: ha már megtaláltátok a biztonságos egyensúlyt az állószörf deszkán, adjátok át magatokat a hullámok ringatásának és merüljetek el a víz végtelen nyugalmában. A közös egyensúlyozás harmóniát teremt köztetek.

5. Kempingezés a vadonban

Túrázzatok a természetben, majd ha kifáradtatok, verjetek sátrat és gyönyörködjetek az éjszakai égboltban ezernyi csillagában.

kutyabarat kutyabarát

6. Fesztivál feeling – Művészetek Völgye

Programok, koncertek és rengeteg izgalmas esemény vár rátok, éljétek át a Balaton-felvidék legszuperebb fesztiváljának minden pillanatát. Mi idén is ott leszünk a Kutyabarát.hu udvarral!

7. “Fuss neki!” fesztivál

Kemény erőpróba, embert és kutyát próbáló teljesítmény egy kutyás futóverseny, de bátran vágjatok bele a nagy kalandba, mert már a felkészülés is szuper csapatépítő. A különböző távok között biztosan találtok Nektek megfelelőt!

8. Adománygyűjtés egy menhelynek

Szervezzetek közös adománygyűjtést egy jó cél érdekében! Magyarországon rengeteg kutyus szorul segítségre, és akár a legkisebb adománynak is van helye. Ha a saját, már nem használt, de jó állapotban lévő dolgaitokat adjátok rászorulóknak, vagy esetleg pénzt gyűjtötök a közösségi média segítségével, biztos, hogy jó móka lesz, és másoknak is segítetek vele.

9. Közös kutya-gazdi kozmetika

Szánjatok magatokra egy kis szépség-időt és töltsétek a délutánt egy kutya-gazdi szépségszalonban, aztán irány a park vagy egy kutyabarát kávézó!

10. Kutyás fotózás

Érezzétek jól magatokat együtt, és hagyjátok, hogy egy profi fotós végezze a munkáját, és a végén csodaszép képekkel lesztek gazdagabbak.

Nektek melyik pontok voltak már meg? Mi az, amit mindenképpen felvennétek a bakancslistátokra? Írjátok meg kommentben! 🙂

 

Bujdosó-Szalay Adél

(Kutyabarát.hu)

Képek: @flickr
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...