Saját KB bal
Saját KB jobb

Drive-thru – éttermi autós rendelések kutya módra

Bár valószínűleg nálunk nem túl ismert, de létezik egy olyan nap az évben – éppen július 24-én, amikor azt a kényelmet ünnepeljük, hogy a kocsinkból is rendelhetünk ételeket. A „Drive-Thru” napot kutyáink is áldanák, ha tudnának beszélni, hiszen sok ország sok üzletében már rájuk is gondolnak, mikor a termékeket összeállítják. Sőt, létezik már olyan áthajtód büfé is, ahol csak kutyákat szolgálnak ki. Mutatunk pár édes helyzetet, ahol sem a gazdi, sem az étterem nem feledkezett el a négylábúról.

 

1. Egy közepes vizet kérek szépen

Nincs itt semmi látnivaló: mindössze egy kutya várja az üdítőjét az autó áthajtón, majd mikor kész van, finoman el is veszi az éttermi dolgozótól. Ha ilyen okos, valószínűleg még a szívószálat is használni fogja.

 

2. Kutya drive-thru

Pennsylvania-ban nyílt a Bane and Vader’s, ami csakis áthaladó kutyáknak készít ízletes finomságokat. Bár mi, gazdik nem biztos, hogy értjük, miért kell séta közben finomakat ennie kedvencünknek, de a négylábú vásárlók biztosan állati boldogok a lehetőségtől.

 

3. K9-es felfrissülés

Kemény meló K9-es szuperhősnek lenni, így nekik is szükségük van egy kis szünetre olykor. És ha a hekus eb ezt egy jó kávéval szeretné megkoronázni, akkor a rendőrautó igenis forduljon rá a megfelelő útra. Egy kemény munkanap után mi mást kívánhat az eb, mint egy finom kutyachino-t?

 

4. Tud valamit

Valószínűleg ez az okos eb már volt párszor olyan helyzetben, amikor gazdái kocsiból rendelték meg az ételüket, és tudja, hogy finomságok várják a sor végén, mert mindent pontosan úgy csinál, ahogy kell!

 

5. Nem kapott – elvette

Illetlenség olyan személy előtt enni, aki még nem kapta meg az ételét, és úgy látszik, a család kutyája nem is igazán tolerálta a helyzetet. Így fogta és kiszolgálta magát – mégpedig egyenesen a gazdi szájából. Azért ezt se nevezzük követendő példának…

 

6. Terápiás kávé

Sherman, a hatalmas terápiás eb minden nap másokon segít, így tökéletesen megérdemli, hogy a Starbucks étterem dolgozója addig fogja a kutyachino kis poharát, amíg a monumentális eb nem végez vele.

 

7. A hónap vendége

És végül: ki ne szolgálná ki a világ legédesebb sofőrjét, kérjen akármit? Jogsi ide vagy oda – nála cukibb vendégük úgyse lesz már aznap.

 

Jófej boltok:

Az üzletek kutyabarátsága egyben fantasztikus reklámlehetőség is

Egy bagel üzlet eladója lefotózza a hozzájuk érkezőket – az arcuk mindent elmond

A kutyabarát kávézó nyugdíjas versenyagaraknak keres új otthont egy finom kávé mellett

 

 

(kutyabarát.hu)
 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...