Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyre inkább bevett szokás az ugyanolyan fajtájú kutyát tartók közös időtöltése

Egyre több szimpatikus kezdeményezés születik arra, hogy az ugyanolyan fajtájú kutyát tartók közös programok keretein elül oszthassák meg egymással mindennapjaikat, élményeiket, tapasztalataikat. Az ötlet arra alapoz, hogy nem véletlenül választunk bizonyos fajtájú kutyát magunk mellé, és ha mind ugyanazt szeretjük az adott fajtában, akkor biztosan bennünk is van valami közös. Az egyik ilyen nagyszerű program lesz az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó augusztus 26-án.

 

9. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó egyik partnerünk, a Bichon Havanese Klub Hungary közösségének szervezésében, 10 órai kezdettel a kőbányai Happy Dog Kutyaiskola területén Budapesten. A rendezvény társ szervezői között ott van az Ázsiai Törpekutyák és Bichonok Fajtagondozó Egyesülete és a Bichon Rescue is, és nem csupán Bichon Havanese kutyák részvételére számítanak, bármilyen fajtájú kistestű kutyát szívesen látnak.

A rendezvény célja, hogy családias hangulatban egy vidám, élményekben gazdag napot tölthessenek el a résztvevők együtt, kutyáikkal, új ismeretségek és barátságok szövődjenek, pont mint a korábbi 8 találkozó alkalmával.

Az egésznapos rendezvény programjai között  szerepelnek majd különböző vetélkedők, versenyek, szépségverseny illetve lesz kutyareiki, kutyaoktatói, terápiás kutya bemutató, és számtalan ingyenes szaktanácsadás várja a rendezvényre kilátogatókat.

Kutyakozmetikai, kutya-fizioterapiás, általános orvosi, szemészeti és ortopédiai tanácsadás, kutyanevelési tanácsadás, valamint a találkozó alatt gazdis fotózás is várja majd a résztvevőket  több fotós részvételével, amely teljesen ingyenes lesz gazdik és kutyáik számára. A találkozókat a közös csoportkép készítése és egy nagy értékű tombola zárja minden alkalommal, melyre szintén több szponzor biztosítja a nyereményeket.      

A szórakozás mellett  lehetőség lesz a kedvencek számára kutyaeledelek és tápok, játékok és különféle kiegészítők vásárlására is a klubot szponzoráló támogatóktól, illetve az egyesülethez tartozó néhány tenyésztő is segíti majd a kiskutya vásárlással kapcsolatban a leendő gazdikat, illetve a már kutyával rendelkező gazdikat pedig sok-sok tanáccsal tudják segíteni akár táplálás, akár ápolás terén.

A találkozó természetesen jó ügyet is szolgál, tárgyi adomány gyűjtés lesz a Bichon Rescue számára: sok szeretettel várják a feleslegessé vált fekhelyeket, pórázokat, játékokat, kellékeket, felszereléseket, tápokat jutalom falatokat, aki pedig örökbefogadáson gondolkodik, felveheti a kapcsolatot a fajtamentőkkel, megismerhetik munkájukat.

Amennyiben kedvet kaptál és szeretnél kikapcsolódni kedvenceddel, csatlakozz a csapathoz a Facebook-on is, hogy időben értesülhess az aktuális hírekről, információkról, és egy vidám, kutyás társaság tagja legyél.

Sok szeretettel várnak minden kutyust és gazdiját a Szervezők!

 

Az eseményről bővebb információt itt találsz.

Belépő 500 Ft/fő áron váltható a helyszínen.

Eső esetén alternatív időpont szeptember 15-e után várható.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...