A kutya összecsókolta a tűzoltót, aki le akarta menteni a tetőről

Imádnivaló pillanatnak lehettek páran szemtanúi, amikor egy kutya a tetőn ragadt, a tűzoltók pedig megmentették. De ő ahelyett, hogy gyorsan élt volna a lehetőséggel, és mentette volna az irháját a veszélyes helyzetből, kényelmesen nézelődött még egy picit, majd hálája jeléül össze-vissza nyalta a tetőn időző tűzoltót.

 

Ebben a rohanó világban, amely tele van erőszakkal és mindennapunk természetes részévé vált az egymástól való elidegenedettség, sokszor teljesen elfelejtünk hálásak lenni azoknak, akik segítenek rajtunk.

Ide tartoznak az egészségügyi, a sürgősségi ellátásban dolgozók vagy az életmentést végzők. És az állatok? Na ők nem felejtik el meghálálni, ha valaki tesz értük valamit. Így volt ezzel az a kutya is, aki Maine államban (USA) kimászott a tetőre az ablakon keresztül, de úgy tűnt, nem találta a visszavezető utat.

Nem mintha zavarta volna a dolog, teljesen nyugodtan várakozott arra, hogy esetében történjen valami. Több bejelentés érkezett az aggódó szomszédoktól és járókelőktől, hogy mentse meg valaki a tetőn időző állatot, így a tűzoltók viszonylag hamar kivonultak a házhoz.

Nawfel tűzoltó kapitány volt az a szerencsés, aki felmászhatott a husky keverékért. Miközben tartotta neki az emeleti ablakot, hogy a kutya vissza tudjon mászni, az eb még nem tűnt késznek a népszerűségről való lemondásra: inkább a lehető legnagyobb nyugalommal ment még pár kört, és tiszteletét tette az őt néző közönség előtt.

Majd úgy döntött, hogy végre megközelíti az ablakot, de ekkor pedig inkább a tűzoltó iránt érzett szeretetét kezdte el kifejezni hosszú puszikon keresztül. Bár a tűzoltó abszolút értékelte az imádnivaló viselkedést, sajnos nincs idejük kutyákat szeretgetni munkaidőben, így a tetőn lévő életmentő inkább felnyalábolta az ebet és betette a lakásba.

Bizony a kutyáknak is szükségük van rá, hogy néha megmentse őket valaki, de azt semmi sem múlhatja felül, ahogy ők meghálálják ezt. Egy biztos: meg sem érdemeljük őket…

 

Annyira édesek tudnak lenni:

Állandóan meg akarják menteni, pedig a kutya szeret a tetőn lenni

Ha kutyáink beszélni tudnának

44 bliccelő ebet kaszáltak el tavaly a BKK ellenőrök

Életüket kockáztatták a csernobili munkások, hogy megmentsenek egy kutyát egy 100 méter magas havas reaktor tetejéről

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...