Egy tudatlan gazdi esete

Egy történet a Doginbed.hu-tól. Olvassátok el, tanulságos! 🙂 

Két hete éppen én vittem ki egy kedves vásárlónknak a kutyaágyát. Mint tudjátok nálunk teljesen ingyenes a kiszállítás bárhova Magyarországon, és Budapest környékén mi szoktuk kivinni a rendelt fekhelyeket.

Na de vissza a történethez. Megérkeztem a kiszállítás helyszínére, nagy lakótelepi környék, meg is találtam a házszámot. Felcsengettem a vásárlóhoz, majd egy kedves női hang beengedett a lépcsőházba.

Ekkor egy, úgy 25-30 év körüli srác jelent meg mögöttem, még mielőtt becsuktam volna a lépcsőház ajtaját. Egy gyönyörű Golden Retrieverrel volt, láthatóan a házban laktak és most jöttek sétáltatásból. Mondtam neki, hogy jöjjön be és tartottam nekik az ajtót. A srác meglátta a kezemben a becsomagolt, kiszállításra váró kutyaágyat és flegmán elkezdett kérdezősködni.

Hát mennyibe kerülnek ezek a kutyaágyak?

Kedvesen válaszoltam neki, hogy nagyjából 39 ezer forint ennek a méretnek a teljes ára de most akciósan csak 29 ezer. Ekkor eltorzult az arca és elkezdte mondani a lépcsőház földszintjén, visszhangzó hangerővel, hogy hülyeség ilyen drága kutyaágyat venni és teljesen hülye, aki ilyen drágán vesz, mert semmi értelme, és hogy a kutyája az Ő ágyában alszik, meg ott, ahol éppen akar.

Mondtam neki, hogy oké, de a DoginBed – Prémium Kutyaágyaknak az a speciális tulajdonságuk, hogy óvják a kutya egészségét, extrém strapabíróak (10 éves használatra vannak tervezve), és nagyon könnyű tisztántartani őket. És sok gazdinak fontos, hogy ne ott aludjon a kutyája ahol éppen akar, hanem legyen egy fix pihenőhelye, ez a lakás tisztántartása miatt is fontos és a kutyának is sokkal jobb.

Erre azt mondta, hogy ez hülyeség, és már fordult is meg és elindult gyors léptekkel felfele a lépcsőn. Mondtam a srácnak, hogy egy pillanat, várjon, azért adok egy szórólapot, mert éppen volt a farzsebemben. Odanyújtottam neki és ingerülten zsebrevágta. Mondtam, hogy nézze meg a weboldalt ha esetleg mégis érdekli. Majd elindult újra, felfelé a lépcsőn.

Így egyedül maradtam és lifttel vittem fel a vásárlónknak a kutyaágyát. Nagyon kedves volt a hölgy, a kutyusa is cuki volt, azonnal elvitte az ajándék labdáját, amit a kutyaágy mellé kapott ajándékba és játszani kezdett vele.

Láttam az elégedettséget a hölgy arcán, ahogy nézte az ágyat, majd elköszöntem és hazamentem én is elégedetten, mert ez a fontos számomra is, hogy minden vásárlónk elégedett legyen.

Aztán pár nappal később jött egy telefonhívás. A goromba srác volt az, akivel a lépcsőházban beszéltem korábban és kétségbeesetten hívott fel.

Mondta, hogy a kutyusánál enyhe diszpláziát állapított meg az állatorvos, de ahhoz, hogy ne súlyosbodjon, kímélni kellene az ízületeit. Az orvos azt ajánlotta neki, hogy egy minőségi kutyaágyat mindenképpen szerezzen be. Elmondta, hogy időközben megnézte a weboldalunkat, és szeretne egy kutyaágyat tőlünk, egy olyat, amit korábban olyan hülyeségnek tartott.

Mondtam a srácnak, hogy örülök, hogy hívott és hogy természetesen azonnal visszük neki az ágyat, ha szeretné.

Meg is történt a kiszállítás és azóta is imádja a Goldie az új fekhelyét. A gazdi pedig boldog, hogy akkor, ott a lépcsőház aljában összefutottunk és a gorombasága elkenére én a kezébe nyomtam egy szórólapot.


Üdvözlettel:
Máger Ede
A DoginBed kutaágyak megálmodója
www.DoginBed.hu

Forrás: doginbed.hu / Facebook

 

(x)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...