Természetes gyógymód tanfolyam gazdiknak – ott a helyed!

A kutyák és a macskák alapvető anatómiáját, életmódját, táplálását, leggyakoribb betegségeit és a legfontosabb gyógynövények használatát ismerhetitek meg szeptember 30-án a Goldenvet Gazdiképző – kutyás-cicás holisztikus workshopon. 

Praktikus, otthon használható tanácsokkal várnak minden állatbarátot az egészség tudatos gazdiképzőn. A szervezők fő célja, hogy a kiskedvencet tartók a legtöbbet tehessék az állataik egészségéért és tényleg csak a végső esetben legyen szükség állatorvosra. 

A képzést a Paterson Kati és dr. Molnár Zsolt, holisztikus szemléletű és dietetikus állatorvos tartja. (Lucy, Szíriusz és Peti cica fognak asszisztálni) További vendég lesz Pirka Ildikó, rehabilitációs szakértő, kiképző, és Gáspár Kati, a HarmoNet portál tulajdonosa lesz a háziasszony.

A programok között olyan nagyszerű témák kaptak helyet, mint a homeopátiás kezelés, nyers etetés, gyógynövényes és natúr termékek, egészségvédelem, prevenció. Pirka Ildikó viselkedési zavarokkal, rehabilitációval, kiképzéssel kapcsolatban nyújt segítséget.

A kutyás gazdiképzőben szó lesz a kutya anatómiájáról, a családban való együttélésről, és kutyás betegségekről – szőr, allergia, csondrendszer, epilepszia, emésztés területeken.

A bónusz-kerekasztal beszélgetésben téma lesz a nyers táplálás Magyarország vezető kutyás-cicás táplálkozási szakértőivel.
 

A további részleteket ide kattintva találjátok.

Itt tudtok jelentkezni: http://goldenpet.hu/gazdikepzo/#kezdo 

 

A program változtatásának jogát fenntartják.

Nálunk is találsz hasznos tartalmakat:

Alternatívák a kutyák táplálásában

Gyógynövények kutyáknak: orbáncfű és galagonya

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...