Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyedülálló nyomozós játék kutyával a Margitszigeten

A Walking Dog kutyás közösség legújabb kezdeményezése ötvözi a szabadulós játékokat a kutyasétáltatással: ez a Walking Dog Detective. Scherlockok és Watsonok, készüljetek ebeitekkel, oldjátok meg a margitszigeti vacsora rejtélyét! 

A Walking Dog Detective egy szabadtéri nyomozós játék, melynek célja, hogy a kutyasétáltatás ne pusztán gyaloglás legyen, hanem valóban egyedülálló élményt nyújtson a kutyás élet szerelmeseinek, örömteli perceket szerezzen a gazdiknak és kutyáiknak.

Egy titkos vacsora rejtélyét kell megoldani, melynek nyomai a Margit-szigetre vezetnek. Egyedülálló játék ez az exit game rajongóinak.

A kilenc állomásból álló játék viszont nemcsak kutyásoknak szól: a szervezők szerint akár kutya nélkül is végig játszható, és az élmény garantált. A játék egy erre a célra fejlesztett weboldal segítségével kommunikál a játékossal, tehát okostelefon és mobilnet elengedhetetlen a játék elkezdéséhez, de semmi másra nincs szükség ezeken kívül, csak legyen egy-két szabad óra, kedv, és irány a Margit-sziget, annak is az Árpád-híd felőli része, mivel a játék első állomása ott található.

Ha kedvet kaptatok játszani, akkor látogassatok el a walkingdog.hu-ra, ahol minden infót megtaláltok.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...