Szépalma Hotel – ahol kutyádat külön programokkal várják

Hazánk talán legeldugottabb szállodája, amelyet mégis megtalálni könnyebb, mint magunk mögött hagyni, ha gazdiként már egyszer megtapasztaltuk szuper kutyabarátságát. Nem csak bennünket, de kedvencünket is nyugalom és szerető gondoskodás várja, a sok ezer hektáros erdőben pedig külön kutyákkal szervezett programokon vehetünk részt – töltsd ki a kvízt és nyerj ide utat!

Gazdiként keresve sem találnánk jobb programot, mint együtt kirándulni kutyánkkal. Azonban a mostani felfokozott erdei helyzetet tekintve sokan nem érzik biztonságban négylábúikat a séták alatt. A Szépalma Hotelben megnyugodhatunk: a szálloda jó kapcsolatot ápol a környék erdészeivel és vadászaival, akik tiszteletben tartják, hogy a környező erdőkben kapcsolódnak ki a kutyás vendégek. 

A szálloda környékén csodálatos erdei utakon túrázhatunk kutyánkkal. A hoteltől kapott GPS-készülékek tárolják a közeli erdők útvonalait, így nekünk elég csak jelezni a recepción, hogy hány órát szeretnénk kutyánkkal barangolni, és a kollégák már mutatják is a lehetséges útvonalakat. 

A hotel nem csak elviseli kedvencünk jelenlétét, de örömet is szeretnének okozni neki: az együttbarangolás, a közös élmények, a kutyával eltöltött szabadidő örömét.

Már kincset is kereshetünk együtt! A program keretein belül kutyás ajándékot rejtenek egy dobozba, melyet nem csak megkeresni élmény, hanem tartalmát elfogyasztani is! A doboz rejtekhelyét GPS pontok határozzák meg.

Kalandra fel!

 

Légy részese Te is a Szépalma Hotel kutyabarátságának!

Töltsd ki a kvízt és küldd el válaszaidat, hogy esélyes legyél a főnyereményre, mely nem más, mint egy 2 főre szóló 2 éjszakás kikapcsolódás a kutyabarát Szépalma Hotelben!

Ha elbizonytalanodnál, akkor adunk egy kis segítséget, melyet itt találsz: http://szepalma.hu/hu/programok/kutyas-program és itt: https://kutyabarat.hu.

Az űrlapot itt találod!

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...