Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát hotel a többezer hektáros (kerek)erdő szélén

A Szépalma Hotel és Ménesbirtok a maga természetes valójában biztosítja a felnőttek és gyerekek jól megérdemelt pihenését, miközben olyan csodálatos környezetet biztosít kutyáinknak, hogy attól még az ő lélegzetük is eláll. És most ide nyerhetsz egy utat. 

A hotel a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. A hely luxus helyett békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni. Onnan tudhatjuk, hogy jó helyen járunk, hogy egyre közelebb kerülünk a természethez, a vadvilághoz, ami külön kedvez majd kutyáinknak, akiket minden további nélkül magunkkal hozhatunk.

Ugyanis itt a négylábú családtagok is szívesen látott vendégek. Velünk lehetnek a szálloda szobáiban, a lakosztályokban vagy a Lovas Liget lakásaiban is, de ha kedvenceinket kérdezzük, ennél biztosan többet ígér számukra az a többezer hektáros erdő és mező, ami közvetlenül szomszédos a hotellel.

A Hotel Szépalma hatalmas területe igazi kutya paradicsom: árnyas lugasokkal, vadkacsákkal teli kis tóval, vadregényes erdővel, lovardával. Egy-egy mennyei túra után lehetőségünk van kutyáink lefürdetésére, lábaik letörlésére. A szálloda bejáratánál és a belső kert különböző pontjain található itatókban pedig mindig friss víz várja őket. Ami külön öröm, hogy a szálloda étterme sem gördít akadályt a négylábú vendégek elé.

A szálloda a természet közelsége miatt kiemelten figyel kutyáink biztonságára: nem csupán a közeli állatorvosokkal, kutyakozmetikusokkal és lelkes kutyatartó törzsvendégekkel fonták szorosra a kapcsolatot, de a környező erdők erdészeivel és hivatásos vadászaival is jó kapcsolatot ápolnak, így a szálloda megnyitása óta nem veszett el és nem sérült meg vadászat alkalmával egyetlen négylábú vendég sem.   

Mivel a szálloda azért nekünk, gazdiknak is jócskán bővelkedik szuper programokban, így előzetes egyeztetés szerint néhány órára akár szívesen gondoskodnak kutyánk megőrzéséről is, amennyiben a gazdik egy kicsit magukra is szeretnének gondolni egy kis masszázzsal, lovaglással vagy focimeccsel.

Légy részese Te is a Szépalma Hotel kutyabarátságának!

Töltsd ki a kvízt és küldd el válaszaidat, hogy esélyes legyél a főnyereményre, mely nem más, mint egy 2 főre szóló 2 éjszakás kikapcsolódás a kutyabarát Szépalma Hotelben!

Ha elbizonytalanodnál, akkor adunk egy kis segítséget, melyet itt találsz: http://szepalma.hu/hu/programok/kutyas-program és itt: https://kutyabarat.hu.

 

Az űrlapot itt találod!


Manka imádja a kalandokat, kipróbál mindent, ami kutyabarát. Teszteli a hoteleket, vendéglátóhelyeket és kutya-életvezetési tanácsokat is ad. Első kalandjuk a Zirc mellett található Hotel Szépalma és Ménesbirtok kutyabarát szolgáltatásait mutatja meg Manka szemszögéből.

Tartsatok velünk!

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...