Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan tölthető meg a Kong a legegyszerűbben?

A tölthető játékok szinonimájaként ismert Kong a kutyák kedvence. Tölthetünk bele szinte bármit, garantált a kikapcsolódás és a mentális fárasztás. A nyári szezonban pedig a fagyasztott gyümölcsök, kutyajégkrémek ideális tárolójává lép elő.

Azt azonban mindenki tudja, hogy a Kong néha egyszerűen nem hagyja magát megtölteni. Kicsúszik a kezünkből, felborul vagy csak elgurul – és akkor kezdhetünk mindent előről, a konyhapult alapos takarítása után. Murphy, hogy persze a folyékony és ragadós dolgok borulnak ki leginkább, mint a mogyoróvaj, vagy az apró szemű dolgok, mint az apró tápszemek vagy sajtkockácskák. A lényeg, hogy ha nem vigyázunk, jelentős plusz munkát rántunk a nyakunkba.

Ez is érdekelhet: Hogyan tisztítsam a tölthető kutyajátékokat?

Az alábbi, nagyon egyszerű módszerrel azonban mindez a múlté. Ráadásul semmilyen extra kiegészítő vagy konyhai felszerelés nem kell, csak egy egyszerű tojástartó.

A nyitott tojástartóba kényelmesen bele tudjuk állítani a Kongokat, vagy más hasonló formájú tölthető játékot. Így akár egyszerre több darabot is kényelmesen megtölthetünk finomságokkal. Kedvünkre rétegezhetünk, díszíthetünk és szinte bármilyen állagú falatot tehetünk bele.

Ennyire egyszerű! – Kép forrása: Pinterest

A tojástartós Kong töltés előnye még, hogy az így megtöltött játékokat akár a tojástartóval együtt is betehetjük a fagyasztóba, hogy hűsítő nyári feladványt készthessünk az ebeknek. Ha pedig csak pár napra előre készülnénk, akkor a hűtőbe is tehetjük az elkészített, és a tojástartóban sorakozó Kongokat.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.bindisbucketlist.com/post/faq-kong-stuffing-edition, Kép: https://hu.pinterest.com/pin/822610688157788516/; Photo by Yaroslav Shuraev: https://www.pexels.com/photo/woman-and-dog-doing-high-five-near-red-concrete-bench-9632843/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...