Saját KB bal
Saját KB jobb

Újra kutya brunch A Sarki Fűszeresben

Méltó eseménnyel zárja a tavaszt a Sarki Fűszeres. Mivel a 13. kerületben szinte alanyi jogon jár a kutya és minden családra jut egy házi kedvenc, második alkalommal tart kutya brunchot a kerület szívében a Pozsonyi úton található delikátesz a teraszán.

A tavalyi teltházas esemény apropóján idén duplázik a Sarki Fűszeres és történelmében másodjára kutyás brunchot tart a négylábúaknak és a gazdiknak. Külön kutya menüvel, kutya tombolával, előadókkal és meglepetésekkel készülnek. A kínálat vega és húsos menüre oszlik, ami a „Hatláb menü” névre hallgat.

sarki fűszeres

MI A SARKI FŰSZERES?

A Sarki Fűszeres egy ikonikus hely a reggelik és gourmet ételek szerelmeseinek egy olyan környezetben, ami szőlőfürtökkel övezett borvidékre repít, nem szab határt a képzeletnek és kellemesen árnyékolt. A központi elhelyezkedés csak fokozza a szerethetőségét, hiszen Budapesten a Pozsonyi úton található ez a saroknyi, gazdagon megpakolt éléskamra reinkarnáció, ami a négylábúak számára is tartogat ínyenc falatokat.

sarki fűszeres

Az eseményen bemutatkozik a Kutya Guru Team kutyaiskola, lesz kutya fagyi és egyéb finomság, továbbá kutya influencerek mutatják meg az élet habos oldalát.

RÉSZVÉTEL

Az évszázad kutyabuliján a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha szeretnétek részt venni a kutyás reggelin, jelezzétek azt emailben az [email protected] email címen.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/489781956177890 

sarki fűszeres

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...