Saját KB bal
Saját KB jobb

Az ország első kutya brunch eseményével indul az ősz

A nemzetközi kutyanap ünneplése után méltó eseménnyel indítja az őszt a Sarki Fűszeres. Mivel a 13. kerületben szinte alanyi jogon jár a kutya és minden családra jut egy házi kedvenc, kutya brunchot tart a kerület szívében a Pozsonyi úton található delikátesz a teraszán.

A Sarki Fűszeres történelmében először kutyás brunchot tart a négylábúaknak és a gazdiknak. Külön kutya menüvel, kutya tombolával, előadókkal és meglepetésekkel készülnek. Az esemény különleges jellege mellett az étel sem kutya, hiszen a Perlaki Fanni által alapított Barfshop szolgáltatja a négylábúak reggelijét. A barf táplálkozás alapja a nyers hús, a belsőségek és a zöldségek, megfelelő arányok szerint adagolva. Olyan előnyökkel rendelkezik ez az étrend, mint erős immunrendszer, megszűnő allergia, gyönyörű szőr és még sorolhatnánk. A kínálat vega és húsos menüre oszlik, ami a „Hatláb menü” névre hallgat.

MI A SARKI FŰSZERES?

A Sarki Fűszeres egy ikonikus hely a reggelik és gourmet ételek szerelmeseinek egy olyan környezetben, ami szőlőfürtökkel övezett borvidékre repít, nem szab határt a képzeletnek és kellemesen árnyékolt. A központi elhelyezkedés csak fokozza a szerethetőségét, hiszen Budapesten a Pozsonyi úton található ez a saroknyi, gazdagon megpakolt éléskamra reinkarnáció, ami a négylábúak számára is tartogat ínyenc falatokat.

Az eseményen bemutatkozik a Dasenka kutyakozmetika, aki csillámtetkóval készül a kutyáknak, a
DOG3 Kutyaiskola beszél az életmódsportok fontosságáról és kutya influencerek mutatják meg az élet habos oldalát.

sarki fűszeresRÉSZVÉTEL

Az évszázad kutyabuliján a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha szeretnétek részt venni a kutyás reggelin, jelezzétek azt emailben az [email protected] email címen.

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...