Saját KB bal
Saját KB jobb

Édes videó: Nem hagyta a kiskutya, hogy társa bajba kerüljön

Ahogyan az ember is családtagja vagy legjobb barátja védelmére kel, amikor a helyzet úgy kívánja, a lenti videóban szereplő eb is kiállt pajtása mellett.

Megmosolyogtató pillanatokat rögzített egy büszke gazdi. A képsorokon látható, ahogy egyik kutyája visszatartja a másikat, és nem hagyja, hogy a kapu alatt összevitatkozzon egy idegen „ragadozóval”. A hatalmas ugatás és morgás közepette a kistestű eb pórázánál fogva rántja vissza a nála nagyobb, támadásra kész Jack Russel terriert. Hiába nagyobb utóbbi testi ereje, az apró kutya bizonyítja, az elszántság és a kitartás rózsát terem; sikeresen távol tudja tartani társát a bajtól.

A videót június 20-án töltötték fel, és azóta közel tízezren látták. De nem ez az első eset, hogy lencsevégre kapták, amikor egy kutya látja el a villámhárító szerepét. 2018-ban például egy macskák párbaját megakadályozó, nagytestű eb lett az internet sztárja, amikor hámjánál fogva óvatosan megragadta az egyik harcra kész cicust, mielőtt az olyat tett volna, amit később talán megbán. Szemtanúi voltatok már hasonlónak?

Forrás: sputniknews.com
Videó: RumbleViral, co//ect
Kép: Pexels
Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...