Saját KB bal
Saját KB jobb

Bízd kutyád utaztatását szakértőkre!

Hamarosan aktuálissá válik a nyaralások lefoglalása, de mit tehet az, aki nem tudja, vagy nem is szeretné másra bízni négylábú családtagját? Nekik, és a külföldre költözők számára is megoldást kínál az AIRMAX Cargo Budapest Zrt., több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött.

Vitathatatlan, hogy a kutyák, macskák repülőgépes szállításának szervezése bonyodalmas folyamat, hiszen engedélyeket kell beszerezni, alkalmazkodva a célország által meghatározott szabályokhoz. Emellett azzal a problémával is szembesülünk, hogy nem minden légitársaság biztosít lehetőséget állataink szállítására, sem méretbeli korlátozások mellett az utastérben, sem a csomagtérben. Ha mégis sikerült olyan járatot találni, ami megfelelőnek tűnik, a féltő gazdi akkor sem tudhatja, milyen körülmények várnak szeretett háziállatára. De akkor mit tegyünk, maradjunk az autós utazásoknál?

Szerencsére van megoldás, ami sokkal kevesebb fejtörést okoz. Nem kell felesleges köröket futnunk különféle légitársaságoknál, és arra sincs szükség, hogy az ügyfélszolgálatokat hívogatva, vagy internetes oldalakat bújva próbáljuk kideríteni, milyen előírásoknak kell megfelelni az utazás megvalósításához. Az AIRMAX Cargo arra specializálódott, hogy mérettől és fajtól függően megoldja élőállataink szállítását, legyen az kutya, macska, tengerimalac, ló, vagy bármilyen egzotikus állat. Az IATA LAR (live animal regulations) szakmai vizsgával rendelkező szakembereik jól ismerik az országonként és légitársaságonként változó feltételeket, a szükséges okmányokat, engedélyeket, így teljeskörű tájékoztatást tudnak adni a hozzájuk forduló érdeklődők részére.

Az egyik legfontosabb szempont minden gazdi számára, hogy kutyája biztonságosan utazzon, olyan körülmények között, amelyek sem lelki, sem testi fenyegetést nem jelentenek számára. Az AIRMAX Cargo-nál mindent megtesznek azért, hogy a kutyatulajdonosok a lehető legnyugodtabban bízzák rájuk négylábújukat. Igyekeznek eloszlatni azt a tévhitet is, hogy egy sötét, hideg csomagtér vár a kutyusokra. A budapesti cég – ami kérésre előre egyeztetett időpontban akár az ügyfél otthonában is felveszi az utazó állatot –, nemcsak biztonságos, hanem stresszmentes utat ígér. Ennek szakmai, és emberi oldala is van: kérésre biztosítják például az állatok szállításához szükséges sztenderd, vagy egyedi ketreceket, amelyeket rendszeresen fertőtlenítenek. A kutyusok kifejezetten erre a célra épített, hangszigetelt, szellőzőrendszerrel ellátott, légkondicionált és géptípustól függően fűthető raktérben kapnak helyet, és indokolt esetben a cég munkatársai megsétáltatják őket az út előtt, sőt, játszanak is velük, hogy oldják a hangulatukat. Tengerentúli utak esetében megitatják, megetetik a négylábúakat. Éppen emiatt az AIRMAX Cargo csupa állatbaráttal dolgozik, számukra alapkövetelmény, hogy kollégáik ismerjék és szeressék az állatokat.

FONTOS TUDNIVALÓK AZ UTAZÁS ELŐTT

  • Mindig tartsd be az célországra vonatkozó előírásokat! A hatályos szabályozásról az AIRMAX Cargo munkatársai készséggel adnak információt.
  • Semmi esetben se adj az állatnak nyugtatót!
  • Lehetőség szerint már utazás előtt szoktasd az állatot az utazó kennelhez.
  • A megfelelő szállítódobozt körültekintően válaszd ki a kutya számára!

/A legtöbb légitársaság csak és kizárólag a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) előírásainak megfelelő szállítódobozt fogad el. Az AIRMAX Cargo ügyfeleinknek saját készletről tud biztosítani az IATA szabványainak teljes mértékben megfelelő sztenderd méretű ketreceket, de vállalják a szállításhoz szükséges speciális, egyedi méretű szállítóeszközök beszerzését is./

  • A repülés előtt 8 órával már ne etesd kedvencedet!
  • Már a kutya utazásának szervezésétől kezdve működj együtt az élőállat szállítási szakemberekkel!

AIRMAXcargo.com
+36 29 801 801

2220 Vecsés, Lőrinci u. 154.
Airport City Logisztikai park, D ép. 3. em.

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...