Saját KB bal
Saját KB jobb

Mindeközben egy dél-koreai kutyanapköziben…

Elképesztő képektől olvadozik az internet napok óta. A dél-koreai kutyanapköziben szunyókáló picurkáktól szem nem marad szárazon.

Dél-Koreában, Gyeonggi-do városban a Puppy Spring kutyanapköziben 12 hetesnél idősebb kutyákra vigyáznak és a képek szerint a kistestű kutyusokra fókuszálnak.  Érdekes ellentét és ellentmondás húzódik az országban a kutyákkal kapcsolatban. Miközben még csak nemrég számolták fel az utolsó kutyavágóhidat, a kutyatartók gyerekként kezelik négylábú családtagjaikat és minden elképesztő módon kényeztetik és szórakoztatják őket.

Olyan mint egy óvoda gyerekeknek

A Puppy Spring által megosztott képeken jól látszik, hogy a kiskutyák szinte ugyanúgy alszanak a csoportszobában, mint egy átlagos magyar óvodában délutáni szunyókálás közben az óvodás gyerekek. Mindenkinek saját matraca van, ágyneműje, párnája, takarója és ami a legelképesztőbb, hogy nyugodtan, békésen alszanak egyszerre. Talán szófogadóbban is, mint a gyerekek tennék. Az egy külön kutatási téma lenne, hogy a felügyelők hogy érték ezt el a kutyusoknál, mindenesetre a látványtól még a leggyakorlottabb, mindent látott kutyanapközisnek is leesik az álla.

Nézzétek csak ezeket a képeket:

A kutyáknak itt nem csak saját ágyuk és takarójuk van, hanem saját kis hátizsákja is van mindenkinek, amiben a személyes holmijaikat tárolják a gondozók és amivel a kis ovisok minden reggel megérkeznek a napközibe.

 

Bohata Krisztina

(Kutyabarat.hu)

Forrás/fotók: instagram

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...