Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyetlen tabletta, egy hónapos védelem: új kullancs és bolha elleni készítmény kutyáknak és macskáknak

Egy készítmény, amely ízletes, könnyen beadható, gyorsan hat, és akár egy hónapos védelmet kínál bolhák és kullancsok ellen? Ez nem egy tudományos-fantasztikus film. Az AdTab tabletta kutyák és macskák részére képes erre.

Az AdTab nem más, mint egy apró, ízletes rágótabletta. Vanília íze vonzó a cicáknak, húsos ízesítése pedig a kutyáknak. A vizsgálatban résztvevő összes kutya, azaz, a kutyák 100 %-a vonzónak találta az ízét, és gond nélkül elfogadta az AdTab-ot. Az állatgyógyászati készítmények beadását jelentősen megkönnyíti, ha a kutyák maguk is vonzónak találják a falatot. Az AdTAb esetében ezt az íz mellett a méret is segíti. A tabletta mérete kedvencünk testtömegének megfelelő. A kistestű kutyáknak és a cicáknak tehát kisebb, az ő méretüknek megfelelő tablettát választhatunk.

Az új AdTab-ot nem csak beadni könnyű. A beadást követően a kutyáknak való készítmény akár két órán belül elkezdi kifejteni a hatását. Hatóanyaga, a lotilaner, a kullancsok és bolhák idegvégződésein vált ki túlzott stimulációt. Ennek hatására a már megkapaszkodott kullancsokat (I.ricinus) is képes elpusztítani, mindössze 8 órán belül. A gyors hatás bolhák esetében is érvényes. A készítmény beadása előtt meglévő bolhákat 6 óra alatt, az újonnan rákapcsolódókat 4 óra alatt pusztítja el a készítmény.

A hatékonyság az AdTab esetében biztonsággal párosul. Kutatások igazolják, hogy az AdTab kiemelkedően hatékony hatóanyagát a kutyák jól tolerálják. A lotilaner kullancsok és bolhák ellen hat, ugyanakkor emberre, kutyára és macskára nem veszélyes. Ezért biztonságosan alkalmazható akár együtt élő kutyákon és macskákon is, már 8 hetes kortól. A készítmény biztonságosságát ellenőriztük, a hatóanyaga nem lépett kölcsönhatásba más, kutyáknál gyakran használt gyógyszerekkel sem a klinikai vizsgálatok során.

Az új, kullancsok és bolhák ellen gyorsan ható, és akár egy hónapos védelmet nyújtó AdTab nem csak állatorvosi rendelőkben és állatpatikákban, hanem kisállat szaküzletekben, állateledel boltokban és online is megvásárolható. Így a biztonság, a könnyű alkalmazhatóság és a gyors hatás mellett a kényelem is nyomós érv mellette.


Támogatott tartalom (X).
AdTab: https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20231019160730/anx_160730_hu.pdf
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást!
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco PM-HU-24-0042
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...