Saját KB bal
Saját KB jobb
youtube

[video] – Így készíts adventi naptárt a kutyádnak

Itt az adventi időszak, a karácsonyi készülődés pedig akkor az igazi, ha minden szeretted részt vesz és részt kap benne. Ebből a kutyád sem maradhat ki!

Készüljünk együtt

Az év utolsó két hónapja rendszerint olyan gyorsasággal múlik el, hogy mire észbe kapunk, már az új évet ünnepeljük. Decemberben már a közös készülődés öröme és az ünnepi együttlét áll középpontban. Kutyáink pedig részei a családnak, és bár fogalmuk sincs mi is az az advent, a kedvességet, a kicsit magasabb fokon izzó szeretetet és törődést pontosan érzik ők is.

Adventi naptár a négylábúnak

Az adventi naptár az egyik legizgalmasabb és legmókásabb dolog, amivel várhatjuk az ünnepet. Ki ne emlékezne arra, gyermekként milyen izgalommal vártuk, hogy mi lesz a következő ablakban, minden nyitás egy kisebb ünneppel ért fel. Aztán persze az is megesett, hogy minden ablakot kinyitogattunk előre és megpróbáltuk megúszni a lebukást. Ebbe a mókába kutyádat is bevonhatod, saját kezűleg készíthető cuki adventi naptárral. Hidd el, hogy az első pár nap után már pontosan tudni fogja, hogy arról a bizonyos helyről jönni fog ma is valami finomság.

A kutya adventi naptárba természetesen nem csokit teszünk, hanem olyan nyalánkságot, ropogós finomságot, ami kutyánk kedvenc, egészséges nasija.

Így készítsd el

Ezt a mutatós kutya adventi naptárt bárki el tudja készíteni, ugyanis pofon egyszerűen kivágható és még varrni sem kell hozzá. Mindössze egy nagy zöld filcre van szükséged hozzá, egy ragasztópisztolyra és egy kis fantáziára a díszítéshez. No meg persze 24 jutalomfalatra. Nézd csak:

Kellemes és vidám készülődést kívánunk minden kutyusnak és gazdinak!

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: YOUTUBE / CALGARYHUMANESOCIETY

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...