Saját KB jobb

Fotópályázat

Te is megörökítetted már az első pillanatokat is? Lelkesedésed az évek múlásával sem hagyott alább? Idős kutyusodról is születnek még fotók? Izgő-mozgó kutyafalkádat sikerült már összeterelned egy kép erejéig? Szereted az ilyen volt, ilyen lett fotókat, melyek gyakran döbbenetes pozitív változásokat mutatnak meg? Mutatóujjadat nyaraláskor is folyamatosan a fényképezőgép exponáló gombján tartod, hogy ne maradj le egyetlen megismételhetetlen másodpercről sem?

Ha a válaszod: igen, és szívesen megosztanád a legjobban sikerült, saját kutyádat ábrázoló fotódat, ne habozz, várunk, akár mind az 5 fordulóban! Az egyes fordulókat különböző témakörökben hirdetjük meg, így senki sem maradhat ki, bármilyen korú, fajtájú kutyája legyen is.

A fotópályázat szabályai:

A fotópályázaton mindenki 1 db saját készítésű (melyet kérés esetén bizonyítani is tud), saját kutyát vagy kutyafalkát ábrázoló fotóval vehet részt. Egy játékos több fotópályázaton is részt vehet. A fotópályázaton minden 18. életévét betöltött személy indulhat, kiskorú esetén szülői beleegyezés szükséges, melyet részünkre, a fotó elküldése mellett igazolni kell. A játékban azok a fotók vehetnek részt, melyek az adott fordulóra kiírt határidőben beérkeznek a [email protected] e-mail címre. Az e-mailben az alábbi adatokat kérjük: név, e-mail cím, kutya vagy kutyák neve(i). Az adott témában beküldött fotók közül az első 20 kép vesz részt a játékban, de fenntartjuk a jogot, hogy a nagyon rossz minőségű, sértő tartalmú fotókat a játékból kizárjuk. A képek tartalmáért a Kutyabarát.hu semmilyen felelősséget nem vállal. A képet beküldők garantálják, hogy a képen szereplő személyek beleegyezésüket adták a Kutyabarát.hu oldalon való megjelenésnek. A játékban résztvevő – fordulónként 20 db  – képek kerülnek fel a Kutyabarát.hu portál erre a célra kialakított szavazó felületére (kutyabarat.hu/szavazas). Fordulónként mind a 20 db kép egyszerre kerül ki az oldalra, és ezután indul a szavazás. A résztvevő fotókat Facebook oldalunkon külön-külön nem osztjuk meg. Egy szavazó egy képre egy nap egy alkalommal szavazhat, de ugyanarra a képre akár minden nap lehet szavazni. A szavazni a szavazásra kialakított weboldalon, fotó alatt lehet, a szavazatok pillanatnyi száma minden fotó alatt feltüntetésre kerül, így értelemszerűen csak az itt leadott szavazatok érvényesek.

A fotópályázat résztvevői, illetve szavazói, akik a szavazó oldalon alul a regisztrációs formot kitöltik hozzájárulnak adataik (név, e-mail cím) jogszabály szerinti kezeléséhez. A fotókat beküldök email visszaigazolást kapnak, melyben a játék szabályzatát is elküldjük, amennyiben azt válasz emailben nem vitatják, úgy azt elfogadottnak tekintjük. A játékban résztvevők kijelentik, hogy a beküldött képek saját tulajdonukban állnak, saját kutyájukat ábrázolják és a megjelenésért sem most, sem a későbbiekben semmilyen jogdíjra vagy egyéb díjazásra nem tartanak igényt. A helyezettek hozzájárulnak, hogy a nyertes képeket a Kutyabarát.hu a későbbiekben reklámcélra is felhasználja.

A szavazók a szavazófelület alatt található formon megadhatják nevüket, e-mail címüket, mellyel nyereménysorsoláson vesznek részt. Szavazni anonim módon is lehet, azonban ezek a regisztrációk a nyereménysorsoláson nem vesznek részt. A megadott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük. A nyereménysorsoláson egy szavazó csak egyszer vesz részt, függetlenül attól, hogy hányszor szavazott és adta meg e-mail címét.

A nyertesek értesítése e-mailben történik, így minden esetben valós név és e-mail cím megadása a játékokban való részvétel feltétele.

A Facebook nyereményjátékunkban semmilyen formában nem vesz részt.

A főnyeremény a 220Volt Magyarország Kft felajánlásával:

Nikon Coolpix L 340 fényképezőgép

   + Stúdiófotózás + 10 000 Ft értékű fotóelőhívás

A további nyereményeket biztosító partnereink és felajánlott ajándékaik az adott játék külön aloldalán láthatók.

A játékokban való részvétellel a játékosok és a szavazók elfogadják jelen játékszabályt, illetve Általános nyereményjáték szabályzatunkat.

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...