Kutyabarát Fotópályázat – március 16-án kezdünk!

Alig vagyunk túl a nagy népszerűségnek örvendő Kutyabarát Kvíz I. fordulóján, máris újabb játékot indítunk. Hozzánk hasonlóan, biztosan Ti is szeretitek fényképezni Kedvenceteket. Rengeteg fotónk van arról, ahogy kutyánk cseperedik, változik, eszik, iszik, játszik, és minden egyéb élethelyzetben is megörökítjük a soha vissza nem térő pillanatokat. Így persze nem is csoda, hogy a fotók napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre szaporodnak. 

 


Te is megörökítetted már az első pillanatokat is? Lelkesedésed az évek múlásával sem hagyott alább? Idős kutyusodról is születnek még fotók? Izgő-mozgó kutyafalkádat sikerült már összeterelned egy kép erejéig? Szereted az ilyen volt, ilyen lett fotókat, melyek gyakran döbbenetes pozitív változásokat mutatnak meg? Mutatóujjadat nyaraláskor is folyamatosan a fényképezőgép exponáló gombján tartod, hogy ne maradj le egyetlen megismételhetetlen másodpercről sem?


Ha a válaszod: igen, és szívesen megosztanád a legjobban sikerült, saját kutyádat ábrázoló fotódat, ne habozz, várunk, akár mind az 5 fordulóban! Az egyes fordulókat különböző témakörökben hirdetjük meg, így senki sem maradhat ki, bármilyen korú, fajtájú kutyája legyen is.

Érdemes figyelni és gyorsnak lenni, mivel az egyes fordulókban csak az elsőként beérkezett 20 kép vesz részt automatikusan. Ha elkéstél, akkor se búsulj, még lehet szerencséd, hiszen a többi beérkezett fotó közül fordulónként még 4 db-ot választunk ki a játékhoz.

A 24 képet egyszerre töltjük fel a Kutyabarát.hu „SZAVAZÁS” oldalára.

Ezután nincs más dolgod, mint a megadott határidőig gyűjteni a szavazatokat. Az adott fordulót a három legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa és kutyusa nyeri majd.

A nyeremény – természetesen a dicsőség mellett – egy Kedvenced fotózására feljogosító ajándékutalvány a Vizslafotózás jóvoltából. Az első helyezett, azaz a legtöbb szavazatot gyűjtő kutyus ráadásul akár már az új, egyedi készítésű Bol-Dog nyakörvében pózolhat a profi fotósok kamerája előtt. A tetszésed szerint választható, csinos, igazán vidám, kutyusod egyéniségéhez legjobban passzoló nyakörvet a Bol-Dog Kutyanyakörv ajánlotta fel.

Ha esetleg mégsem nyertél, akkor is van +1 esélyed, hiszen az 5 forduló utána a Vizslafotózás kiválasztja kedvenc fotóját, melyet szintén egy fotózásra jogosító ajándékutalvánnyal díjaz.


Képek beküldése

Erre az email címre tudod beküldeni a pályázni kívánt képet: [email protected] – Tárgyba írd be: „fotópályázat”


Ha nem küldesz fotót, szavazz, hogy Te is nyerhess!

Add le szavazatodat a legjobban tetsző képre, akár naponta is szavazhatsz kedvencedre. Lehet, hogy pont a Te szavazatod fogja eldönteni a versenyt!

Ha szavazáskor neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz, máris részt veszel a főnyeremény kisorsolásán.

A legszerencsésebb szavazó nyereménye pedig a 220Volt Magyarország Kft. felajánlásával:

A főnyeremény: Nikon Coolpix L 340 fényképezőgép

   + Stúdiófotózás + 10 000 Ft értékű fotóelőhívás

A játék szabályzatát ITT tudjátok elolvasni.

Kövessetek bennünket, küldjétek el kedvenc fotótokat, nevezzetek akár minden fordulóban!

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...