Saját KB jobb

Az Év Kutyabarát helye 2014


* Az év legnagyobb kutyabarát eseménye *


 

A pályázat célja, célkitűzése:

Nem hivatalos adatok, felmérések szerint csak Budapesten 300.000 kutyatartó van, akiknek 90%-a együtt él kutyájával. Országos viszonylatban, leginkább a nagyobb városokat tekintve még körülbelül 500.000 felelős kutyatartót tartunk számon. A felelős kutyatartás népszerűvé válásának, illetve a törvényi szabályozásoknak is köszönhetően a kutyatartók társként kezelik kutyáikat.

Magyarországon a kutyabarát.hu – a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva – a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célunk, hogy a felelős kutyatartók első számú platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

Tapasztalataink:

Működésünk két éve alatt úttörő változásokkal találkoztunk. Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

A kutyatartók az utóbbi években éppen az új trendeknek köszönhetően változtattak kutyatartási szokásaikon, és ennek megfelelően fejlődött a hazai kutyatartás kultúrája is. Egyre több kutyatartó ügyel arra, hogy kutyája a többi ember és a társadalom által elvárt igényeknek megfelelően, kulturáltan viselkedjen minden helyzetben.

Célunk, hogy az emberekkel minél jobban megismertessük a felelős és tudatos kutyatartás lehetőségeit, szabályait, illetve felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyre több helyen fogadják már a kutyájával együtt érkező vendégeket is a vendéglátóhelyeken.

„Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket.

A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra.

A pályázat tárgya:

A pályázó vállalkozás által üzemeltetett vendéglátó- vagy szálláshely.

A pályázó személye:

A pályázatot benyújthatja maga a vállalkozás vagy magánszemély, aki a vállalkozást üzemelteti vagy a vállalkozás tulajdonosa. A díjat a pályázó (pályázati díjat befizető) kapja, ill. veheti át.

Egy személy vagy vállalkozás akár több hellyel, több kategóriában is jelölheti magát a pályázaton belül.

A pályázó elfogadja, hogy vendéglátóhelyét, szálláshelyét, illetve honlapjának oldalait a Kutyabarát.hu prezentációinak során felhasználhatja.

Egy vendéglátóhely sikerét nagymértékben meghatározhatja a vállalkozás kutyabarát hozzáállása. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy az „Az Év Kutyabarát helye” díj erősíti a vállalkozások üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitásukat.

Az ÉV KUTYBARÁT HELYE pályázatának leírása és szabályzata a pályázók részére

Sok sikert kívánunk a nevezéshez!

 

     

Szavazás

A szavazást a kutyabarát.hu a weboldalán, külön szavazófelületen biztosítja, ahol az oldal látogatói az adott pályázóra kattintva adhatják le szavazataikat. A szavazó egy IP címről egy nap csak egyszer adhatja le szavazatát. Szavazni 2015. szeptember 28.-tól 2015. október 25. 20.00 óráiig lehet.

A szavazás szempontjai, melyet a szavazók szavazatuk leadása előtt figyelembe vehetnek:

– kutyabarát hozzáállás

– kutyabarát szolgáltatások (itatótál, külön hely, kedvezmények, stb.)

A szavazás eredményéért a pályázat kiírója nem vállal felelősséget, tekintettel arra, hogy arra ráhatással nem bír , a díjak kiosztása közönségszavazat alapján történik.

Díjak

Az Év Kutyabarát helye Díj

Kategóriánként egyetlen vállalkozás nyerheti el Az Év Kutyabarát helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott.

Kategóriák:

– Étterem (Budapest / vidék)

– Kávézó (Budapest / vidék)

– Borbár

– Romkocsma / Pub

– Szálloda

– Panzió

– Vendégház

– Munkahely

Különdíj

Különdíjjal jutalmazhatja a Kutyabarát.hu kategóriánként az egyes pályázókat.

A benyújtandó pályázat tartalma:

Online kitöltött Jelentkezési lap

A pályázat benyújtásának határideje:

A pályázat beküldésének határideje: 2015. szeptember 27.

A pályázat leadását követően egy előleg számla érkezik a megadott e-mail címre, melyet kérünk 8 napon belül rendezni. A pályázaton való részvétel feltétele: a nevezési díj befizetése.

Nevezési díj

Pályázók számára: 20.000 Ft + ÁFA / vendéglátóhely

 

JELENTKEZÉS 2015. 08. 15-től!

 

Szavazások ideje

Az összes kategóriában (Budapest / Vidék) 2015. 09. 28. – 2015. 10. 25. között lehet szavazni.

Szavazás szabályai a szavazók számára

Bárki szavazhat a kutyabarát.hu oldalon. Aki külön regisztrál, nyereményjátékon vehet részt a szavazók közül. A szavazó egy IP címről csak egyszer szavazhat egy nap, de akár több helyre is leadhatja szavazatát.

 

 

 

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...