Saját KB jobb

Futietikett

A Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon és a Kutyabarát.hu közös programja keretében szeretnénk eljuttatni a városi kutyafuttatók közönségéhez Futietikett leírásunkat, amely minden -eddig íratlan- szabályt tartalmaz a kutyafuttatók használatát illetően.

A Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon és a Kutyabarát.hu közös játéka befejeződött: 2 budapesti és 3 vidéki futtató lett a nyertes. 

LEMARADTÁL? Bár Futietikett nyereményjátékunk lezárult, mégis szerezhetsz egyet a futidnak.

Nálatok is szükség lenne rá, mert

– új vagy a futiban

– nem tudod, milyen szabályokat illik itt betartani

– Te ismered az illemet, de másoknak mindig magyaráznod kell?

Most csupán a gyártási költség fejében, ami 2 ezer Ft, ingyenes budapesti átvétellel vagy plusz postaköltséggel. Írj nekünk a [email protected], és pár napon belül saját Futietikettje lesz a futidnak!


A Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon és a Kutyabarát.hu a felelős állattartás mellett teszi le a voksát. A városi kutyázás nem egyszerű sem a gazdiknak sem a kutyáknak (tapasztalatból tudjuk), azonban bizonyos szabályok betartásával megkönnyíthetjük magunk, és mások helyzetét.

A kutyafuttató ismert terep mindenki számára, de talán kevesen tudják, hogy milyen szabályokat is illik itt betartani. Ebben szeretne a kutyológia és a kutyabarát.hu segítséget nyújtani.

Várjuk egyének vagy közösségek jelentkezését május 12-ig, a futtatót bemutató leírással, esetleg képek illusztrációjával. A bírálat során figyelembe vesszük, millyen módon válhat hasznotokra a Futietikett, mennyire összetartó/együttműködő közösség alakult ki a futtatóban, (a lehetőségekhez mérten) mennyire tisztán tartott a futtató.

A beérkezett pályázatok között 5 darab Futietikett molinót sorsolunk ki!

A jelentkezéseket ide várjuk: [email protected]

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...