Saját KB bal
Saját KB jobb

Saját kutyáját vitte menhelyre egy kisfiú, hogy megóvja erőszakos apjától

Mexikóban egy kisfiú saját kölyökkutyáját tette le egy menhely elé, hogy megóvja az állatot erőszakos és zaklató apjától.

Szívszorító történetet osztott meg egy mexikói menhely arról, hogy egy kölyök pitbull kutyát találtak a menhely ajtaja előtt egy dobozban, mellette egy kézzel írt levéllel. Egy Andres nevű kisfiú részletesen leírta, hogy azért vitte szeretett kutyáját a menhelyre, hogy megóvja erőszakos apjától, aki többször is bántalmazta a kiskutyát.

Kutyaviadaltól mentették meg

A kisfiú édesanyjával döntött úgy, hogy ezt a módját választják a kiskutya megmentésének, mert az apa a bántalmazáson túl kutyaviadal szervezőknek akarta őt eladni.  A kutyát azért rakták ilyen módon a menhely elé, mert féltek, hogy ha személyesen viszik be a kölyköt, a menhely feljelentést fog tenni az apa ellen, ettől pedig saját biztonságuk miatt féltek.

pitbull kölyköt hagytak a menhely előtt egy levéllel
A mackóját is becsomagolták mellé

Andres levele így szólt: „A nevem Andres, 12 éves vagyok. Édesanyámmal úgy döntöttünk, hogy kiskutyánkat erőszakos apám tudta nélkül a gondjaitokra bízzuk. Apám verte és rugdosta őt. Egyszer annyira megrúgta, hogy megsérült a farka. Remélem, hogy tudtok rá vigyázni és segíteni neki új családot találni. Mellé raktam a mackóját, hogy emlékezzen rám.

Rene a pitbull köyök, akit kisgazdája mentett meg
300 jelentkező pár óra alatt

A menhely megosztotta Facebook oldalán a kiskutya történetét, aki azonnal elképesztően népszerű lett a követők körében. Pár óra leforgása alatt több mint 300 örökbefogadó jelentkezett, hogy befogadná a kiskutyát, akit Rene-nek neveztek el. A kis Rene a menhelyen is mindenkinek belopta magát a szívébe, hányatott sorsa így megoldódni látszik. Életét és egy valószínűleg boldog életet egy bátor és önzetlen kisfiúnak köszönheti, akiről mindannyian példát vehetünk.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás/Fotók: unilad.co.uk 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...