Saját KB bal
Saját KB jobb

Utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa menhelyre került kutyáját

Vietnámban is harcolt a 69 éves veterán, Mr. Vincent, aki komoly betegsége miatt hospice házba került. Mivel ő maga már nem volt képes ellátni 6 éves kutyáját, és új-mexikói otthona környékén nem élnek rokonai, a Patch nevű eb menhelyi kutya lett.

A férfinek csupán napjai lehettek hátra, amikor gondozói megtudták, legnagyobb vágya, hogy újra láthassa kutyáját, talán utoljára. A hospice ház és a Patchet befogadó menhely összefogott, hogy megvalósíthassák a vietnámi veterán kívánságát, és nemcsak bevitték az intézetbe a kutyát, hanem kerek egy napra ott is hagyták, hogy minél több időt tölthessenek együtt.

Albuquerque-Animal-Welfare

Ahogyan a fotókon is látszik, mindketten nagyon örültek a találkozásnak, elég rájuk nézni, hogy észrevegyük. Patch a gazdi ágyában fekhetett, amíg ott volt. Sajnos a kutya azóta visszakerült a menhelyre, viszont kettejük kedves története bejárta a világot, és azóta egymást követik az örökbefogadó-jelöltek. Persze a menhely illetékesei azt mondják, a kutyának egyébként is nagyon jók voltak az esélyei, és szerintük nem elképzelhetetlen, hogy helyi lakos választja majd örök társának.

Forrás: cnn.com
Képek: Albuquerque Animal Welfare

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...