Saját KB bal
Saját KB jobb
Facebook/Noé Állatotthon

Manuel lopási ügye után hat évvel sem teljesítette ígéretét a NOÉ Állatotthonnak

Manuel, azaz Gödöllei Emanuel hat évvel ezelőtt lopta el egy barátjával a NOÉ Állatotthon adománygyűjtő ládáját.

„Manuel… még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre… manapság főműsoridőben imádja mindenki…Persze biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat és jár neki egy második esély. Hát mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállat mindnet is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud / tudott. de ugye kit érdekel!”

Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon szóvivője október 9-én tett közzé egy posztot a fent idézett szöveggel. A bejegyzés azt sejteti, hogy Manuel és barátja még mindig nem teljesítették az állatotthonnak tett ígéreteiket.

A rapper-t még X-faktoros szereplése előtt, 2017-ben kapták el a lopás közben. Mivel egy biztonsági kamera rögzítette az esetet, a fiúk gyorsan rendőrkézre kerültek.  Akkoriban a fotójuk futótűzként terjedt a közösségi oldalakon, ez pedig nagyban segítette a rendőrök munkáját. Végül nem került bíróságra az ügy, mert a felek megállapodtak az ügy rendezéséről. Manuel és társa 50 óra közmunkát vállalt, amit a NOÉ Állatotthonban kellett volna letölteniük. A jelek szerint erre azonban nem került sor.

Talán rendeződik az ügy

Manuel jelenleg a The Voice műsör coach-a és az egyik legnépszerűbb előadó a fiatalok körében. Talán kevesen emlékeznek már az ügyére, de Schneider Kinga posztja felkavarta az állóvizet. A rapperhez is eljutott a leporolt ügy napirendre kerülése, azonban még ezután sem kereste meg az állatotthont személyesen. Úgy tűnik, menedzserén keresztül próbálja rendezni az ügyet Schneider Kinga következő posztja szerint:

Hívott a manager hölgy, nyilván elegánsabb lett volna, ha közvetlenül ő hív fel… de ugye ne legyünk telhetetlenek. Szóval a tényleg extrakedves hölgy ígéretéhez képest hívott. Végig beszéltük az elmúlt 6 év üggyel kapcsolatos történéseit. Teljesen érti / megérti. Hogy legyen? Labdát visszadobtam, várom a jelentkezését…

Tudtam, hogy a manager fog hívni, de azért kicsit csalódott vagyok. És most várunk vajon mire fogják úgy érezni, hogy megfelelő “ajánlat” lehet.

 

Ennek azonban már hat napja, és az állatotthon szóvivőjének legfrissebb bejegyzés szerint azóta nem történt előrelépés az ügyben.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Facebook

Indexfotó: Noé Állatotthon

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...