Saját KB bal
Saját KB jobb
RTL Híradó képernyő fotó

Szomjan és éhen halt egy kutya egy kőbányai lakásban

Szomjan és éhen halt egy kutya egy önkormányzati lakásban Kőbányán. A kutyát magára hagyta a gazdája, hetek múlva találták meg a mumifikálódott kutya tetemét.

Az RTL Híradója egészen megdöbbentő esetről számolt be hétvégén. Egy kőbányai önkormányzati lakásban egy kutya mumifikálódott, kimerevedett tetemére találtak. A korábbi bérlő miután kiköltözött, egész egyszerűen magára hagyat a kutyát bezárva a lakásba. A kutya sem élelmet, sem vizet nem kapott. Hosszan és lassan éhen halt egyedül a lakásban. A tetem feltehetően már hónapok óta a lakásban heverhetett.

Szomjan és éhen halt

Egy szomszédos lakó ismerte a kutyát és tudta, hogy a gazda elköltözött. Az ő információi szerint azonban a kutyát vidékre vitte a gazdája, ahol tovább gondoskodtak róla.  Egy kutya magára hagyása az állatvédelmi törvénybe ütközik. Az, hogy a kutya ilyen kegyetlen és fájdalmas körülmények között halt meg, súlyos állatkínzást jelent. A rendőrség már megkezdte a nyomozást, a vád állatkínzás. Amennyiben az elkövetőt bűnösnek találja a bíróság, akár 3 év börtönt is kaphat. Felfoghatatlan, hogy ilyen kínoknak teszi ki valaki a saját kutyáját ahelyett, hogy segítséget kérne és a kutyát biztonságos helyre szállítaná.

Figyelem, megrázó képsorok!

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: RTL.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...