Saját KB bal
Saját KB jobb
youtube

A Biden házaspárral egy cica is beköltözik a Fehér Házba

Az Egyesült Államok új elnöke Joe Biden és felesége nemcsak két kutyát, hanem egy cicát is visz magával a Fehér Házba.

Donald Trump elnöki ideje alatt a Fehér Házban hosszú idő óta először nem volt semmilyen háziállat. Sem elnöki kutya, sem elnöki cica vagy egyéb más kis kedvenc nem élt a családdal, így az állatszeretők körében nagy volt az öröm, amikor kiderült: Joe Biden betartja ígéretét és újra kutyaugatástól lesz hangos a Fehér Ház.

Az első mentett kutya a Fehér Házban

A Biden házaspár a kutyátlan évek után azonnal két német juhásszal pótolja az űrt, akik közül az egyiket, Major-t egy menhelyről fogadták örökbe. Major pedig tudtán kívül történelmet ír, hiszen most először lesz a Fehér Házban olyan kutya, aki egy menhelyről került gazdáihoz, vagyis az elnöki párhoz. Major az első kutya, aki semmihez nem fogható karriert futott be, egy menhelyről egészen a Fehér Házig vezetett a szerencsével jócskán kirakott útja.

Joe Biden és Major az örökbefogadás napján 2018-ban. Fotó: Stephanie Gomez/Delaware Humane Association,
Mos már biztos, egy elnöki cica is érkezik

Joe Biden már szeptemberben beszélt arról, hogy egyelőre nincs macskájuk, de nagyon szeretnének egyet magukkal vinni a Fehér Házba.  Felesége pedig pár nappal ezelőtt egy amerikai tévécsatorna népszerű reggeli műsorában konkrétumként közölte, hogy mire költözésre kerül a sor, meglesz a cica is, aki velük és kutyáikkal együtt érkezik majd az elnöki lakosztályba.  Utoljára a Clinton családnak volt elnöki cicája, így az Egyesült Államok cicarajongói most bizonyára nagyon örülnek a hírnek. Biden választási kampánya során többször is kiemelte, hogy szeretné, ha újra kutyák lennének a Fehér Házban. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy ezt a választási ígéretét már túl is teljesítette.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: onegreenplanet.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...