Saját KB bal
Saját KB jobb
Instagram/orlandobloom

Hiába keresték több ezren Orlando Bloom kutyáját, sajnos nem került elő élve

Orlando Bloom kutyáját egy hétig keresték rajongók és önkéntesek, de sajnos úgy fest, a kiskutyának nem érkezett időben segítség.

Minden gazdi rémálma, hogy kutyája egyszer megszökik, elveszik, kikerül a figyelem és a kontroll alól. Sokan úgy gondolják, ez velük nem történhet meg, ők rendesen vigyáznak a kutyájukra. Pedig a leggondosabb felügyelet és odafigyelés mellett is történhetnek szerencsétlen véletlenek és nem várt események, mint ahogy Orlando Bloom kutyájával is megtörtént.

Egy pillanat elég ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Még a legszófogadóbb, behívhatóbb kutya is kerülhet olyan váratlan, új helyzetbe, hogy ijedtében csak futni képes. Az is igaz azonban az eltűnések túlnyomó része figyelmetlenségre, lazaságra és gondatlanságra vezethető vissza.

Egy hete veszett el

Orlando Bloom kutyája egy hete tűnt el, amiről azonnal hírt is adott a közösségi médiában. Több mint 4 millió követéjét kérte, hogy segítsenek megtalálni szeretett Mighty kutyáját, aki a ház hátsó kertjéből tűnt el. A kutyus egy mini uszkár volt, akit a színész menyasszonyától, Katy Perry-től kapott ajándékba. A kutyust ismerték a rajongók, hiszen a színész mindenhová magával vitte, ezért sokszor szerepelt az Instagram oldalán is. Mighty egy filmben és egy divatbemutatón is részt vett gazdájával. Nagyon közel álltak egymáshoz és a színész teljesen összetört miután eltűnt a kutya.

Megtalálták a nyakörvét

Tegnap aztán arról adott hírt, hogy megtalálták a kutya nyakörvét és biztos benne, hogy már nincs életben. Azt azonban nem tudni, hogy miért ennyire biztos a kiskutya halálban, hiszen egy megtalált nyakörv arra is utalhat, hogy valaki megtalálta a kutyát, levette róla a nyakörvet és magával vitte.

Méltó emléket állított

Orlando Bloom meghatóan emlékezik kutyájára, nevét a mellkasára tetováltatta, melyről szintén közzé tett egy gyorsított videofelvételt. Egy sírkő fotója is felkerült az oldalára „Bárcsak itt lennél” felirattal, mely a kiskutya emlékére készült. Búcsú posztjában leírta, hogy Mighty mutatta meg számára hogy a szeretet örök és hogy mit jelent az igazi odaadás. Igazi lelki köteléknek nevezte a kapcsolatot, ami köztük volt és soha nem múló szeretettel fog gondolni kutyájára élete végéig.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram/orlandobloom

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...