STIKA Budapest

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím:  1072  Budapest, Dob utca, 46/A
Telefon: +361 2748044
E-mail: [email protected]
Facebook
I
nstagram

http://instagram.com/stikabudapest  

Nyitvatartás

H - Sze:
8:00 - 23:00
Cs - Szo:
8:00 - 0:00
V:
8:00 - 17:00

 

 

Ami stikában történik...Az egyre terjeszkedő buli és gasztronegyed egy ideje már a Klauzál tér felé is nyújtózkodik, most a Csányi-Dob utca sarkán nyílt egy új hely, mely reggeltől estig, éppen az adott napszakhoz igazítva várja barátsággal a reggeli ébredőket, a déli menüzőket és az esti lazítani vágyókat. A srácok a könnyed hangulat ellenére elég komolyan gondolták a vendéglátást, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Stika felirat az alkarjukon – szigorúan lemoshatatlanul.

A Stika letisztult, sok a fafelület, mellőzik a romkocsmákra jellemző kiegészítőket, de a borbárok merev hangulatát sem találjuk meg náluk. A fekete-fehér-barna színek dominálnak, viszont a kirakatszerű, teljes utcafrontos üvegajtók miatt nagyon fényes és szellős a tér. Szembetűnő, hogy a padló klasszikus, régi pepita padlólapokból áll, melyeket korhűre restauráltak; csak néhány sérült lapot kellett kicserélni újra. Ettől a padlózattól van a Stikának valami különös, “békebeli” presszó hangulata, ami nagyon hiányzott már a belvárosból. A peremkerületekben találni még néhány ilyen atmoszférájú helyet, de azokba maximum nosztalgiából vagy extrém sportként szabad betérni. A hely érdekessége, hogy a Csányi utca felé egy kis ablakot is nyitottak, melyen a kávékat, a reggeli croissant lehet átvenni, extragyorsan.

Egy rohamtempóban megvalósult álom eredménye a Stika, ami az elegáns, csokornyakkendős fiúkkal, szuper kávékkal, gondosan válogatott borokkal, házias ízekkel  hamarosan a VII. kerület egyik új kedvence lehet.

(Szöveg forrása: WeLoveBudapest.com)

   


Fotó: colorcam.hu

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Zápor József Kávézója

Zápor József Kávézója

Dog Garden

Dog Garden

DiVino Székesfehérvár

DiVino Székesfehérvár