Iratkozz fel a PURINA® PRO PLAN® Gondos Gazdik hírlevélre!

Amikor kiskutya érkezik a családba, fenekestül felfordul az élet. Egy apró, mindig mozgékony és kíváncsi szőrgombóc költözik a lakásba, és a szívedbe. Mindent megtennél, hogy boldog és kiegyensúlyozott kölyökkora legyen, és később életvidám és egészséges felnőtt kutyává váljon, a te igazi társaddá egy életen át.

gondos gazdik

Hogyan lehetünk gondos gazdik?

Az újdonsült gazdi lét valóban felhőtlen időszak, de számos olyan kérdést és addig elképzelhetetlen problémát vet fel, amelyekre egy gondos gazdi a lehető leginkább megbízható forrásból szeretne válaszokat kapni.

Hogyan tápláljuk a kiskutyát? Mi alapján válasszunk eledelt? Milyen a megfelelő étrend a különböző életszakaszokban? Mit tehetsz az egészséges immunrendszer kialakulásáért? Hogyan gondozd érzékeny bőrű kedvencedet? Mi a helyzet a fogápolással? Hogyan támogasd kiskutyád egészségét? Milyen állatorvosi vizsgálatok, kezelések szükségesek és mikor?

Többek között ezekre a kérdésekre találsz választ a PURINA® PRO PLAN® Gondos Gazdik hírlevelekben. A PURINA® PRO PLAN® több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kutyák gondozásának területén. Ezzel a tudásbázissal és az egyes területeken elismert szakértők bevonásával segítenek, hogy kutyádnak egész életében a legjobbat adhasd.

gondos gazdik

Személyre szabott tanácsok szakértőktől

Kutyád tulajdonságai alapján személyre szabott tanácsokat kapsz, az etetés, a tanítás, az egészség, a személyiség a fejlődés és még számos érdekes témakörben. Megtudhatod például, hogy milyen összefüggések vannak a helyes táplálkozás és a kutya egészsége között, vagy mi történik a túlságosan engedékeny gazdikkal. A PURINA® PRO PLAN® Gondos Gazdik csapatában etológus, kutyaoktató és állatorvos szakértők dolgoznak, akiktől megalapozott és hasznos információkhoz juthatsz. A hírlevelek tartalma a kutyád fejlődésével összhangban változik: minden életszakaszban a számodra releváns tartalmak fognak a postaládádba érkezni.

gondos

A feliratkozási felületen az életkoron kívül megadhatod kedvenced egyéb tulajdonságait is, mint például a testméretét, az alkati és más érzékenységeket és azt is, hogy ivaros vagy ivartalan. Ezek az információk segítenek, hogy mindig a számodra aktuális információk jussanak el hozzád, így nem kell a felesleges cikkek tömkelegét átolvasnod, mire megtalálod a kérdésedre a választ.

Hasznos tanácsok, útmutatók és kedvezmények

A szakértői anyagokon és cikkeken kívül hasznos gyakorlati tanácsokat és tippeket is küldenek, szintén kutyád életszakaszához és fejlődéséhez igazodva. A szórakoztató videókból megtanulhatod többek között, hogyan tanítsd meg kutyádnak a pacsit, a helyben maradást vagy, hogy megálljon a padkánál.

A rengeteg ismeret és segédanyag mellett a PURINA® PRO PLAN® kedvezményekkel is kedveskedik a gondos gazdiknak. A hírlevelekből első kézben értesülhetsz az akciókról, és kedvezménnyel vásárolhatod meg a PURINA® PRO PLAN® eledeleket.

Ha szeretnél rendszeresen szakértők által összeállított anyagokat, hasznos tanácsokat és videós útmutatókat kapni, iratkozz fel a PURINA® PRO PLAN Gondos Gazdik hírlevélre!
Kattints az alábbi linkre:
https://www.gondosgazdik.hu/hirlevel-feliratkozas/
gondos
(X) Szponzorált tartalom.
Forrás és képek: Nestlé PURINA®
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...