Szent Orbán Panzió

A Szent Orbán Panzió és Borozó – Étterem nagy szeretettel várja a négylábú, jól nevelt kedvencekkel érkezőket. Nem csak Ön és családja, hanem házi kedvence számára is tökéletes helyszín a közös pihenéshez, mert kutyás vendégekre specializálódtunk. Kutyabarát panzió lévén a család kedvencét is elhelyezzük, és extra szolgáltatásokkal várjuk.

Panzió / Vendégház kategória

Kutyabarát.hu különdíj

 

A panzió bizonyos apartmanjai kutyabarát módon 2 vagy 4 főre kerültek kialakításra. Olyan földszinti lakrészeket találhatnak itt a  vendégek, amelyek közvetlen kertkapcsolattal, zárt terasszal rendelkeznek.

1 vagy 2 négylábú kedvencek pihenhetnek a gazdikkal együtt a kényelemes kialakított apartmanokban vagy kutyaplédes fekhelyen fedett, korláttal, kisajtóval zárt tágas teraszon (mint egy kennel). Kültéri boxot is tudunk biztosítani azoknak a kutyusoknak, akik otthon sincsenek hozzászokva, hogy a lakásban/házban pihenjenek. Az apartman szépen berendezett, gyönyörű, tiszta, nem látszik rajt, hogy ott valaha járt volna kutya. Az apartmanban járólap és parketa található, így a padlózatát könnyű tisztán tartani. Nem csak kistestű szoba ebek, de nagytestű rokonaik is kényelmesen elférnek itt.

A Szent Orbán Panzió és Borozó – Étterem idilli környezetben található igazi kutyaparadicsom:

A panzió az erdő szélén található, hatalmas zöldterületek vannak, ahonnan a környező erdőkben és napfényes tisztásokon, mezőkön, így ez ideális hely kutyával érkező vendégek számára. A kutyák számára létfontosságú a séta, mozgás, játék: erre a panzió környékén hatalmas tér nyílik.

A környéken számtalan gyönyörű felfedezésre váró  kutyabarát kirándulóhely, és kimondottan kutyás túrákhoz összeállított útvonalak
hívogatják az aktív pihenésre vágyó két- és négylábú vendégeket, szabadon sétáltatási lehetőséggel, ahová magukkal vihetik kedvenceiket.

A nagy kert is elegendő mozgásteret biztosít, így boldogan futkoshatnak a gazdival. Egy kiadós séta után a gazdi is felfrissülhet, és nem csak a gazdik érzik jól magukat. A panzió tulajdonosai kutyabarátok, nekünk is van saját kutyánk, így mi is imádják simogatni őket! A kutyákat mindenhova vihetik magukkal a panzió területén, még az étterembe is. Itt a pincérek kis tálban mindig hoznak vizet a
kutyának, kérés és természetesen térítés nélkül. A közelben megbízható állatorvos és kutyakozmetika is található.

Házi kedvenceket az alábbi szolgáltatásokkal kényeztetjük:

– apró meglepetés, ajándék a négylábú kedvenceket érkezéskor üdvözlő jutalomfalat,
– etető- és itatótálat valamint
– a szobában vagy a fedett, körbezárt teraszon fekhelyet, takarót,
kutyaplédet biztosítunk.
– pihenésük idejére, kutyajátékokat, a kirándulásokhoz itatókulacsot,
illetve kullancscsipeszt adunk.
– a panzióhoz nagy kert és edzőhely tartozik.
– kutyazuhany
– négylábú vendégeket a szállás egész területén, és az étteremben is
szívesen látjuk. A borozóban-étteremben a kutyás gazdák együtt
étkezhetnek kedvencükkel.

Egyszóval ez a hely egy igazi „Kutyás Paradicsom“

2 illetve 3 ágyas apartmanjainkban 10-13 vendéget tudunk egyidejűleg fogadni. Minden apartman kopletten felszerelt konyhával, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, fürdőszobával, wc-vel, kábel tv csatornákkal rendelkező televízióval van felszerelve.

A vendégek pihenését szolgálja még extraként a tágas napsütéses terasz, a szőlőhegyek panorámája, háborítatlan csendje, nyugalma, melyet csak a madárcsicsergés tör meg. Makulátlan tiszta levegő. Romantikus napfelkelte és naplemente, és a romantikához gyertyafényt is biztosítunk.

Parkolni ingyenesen lehet közvetlen az apartman mellett.  A panzió egész területén ingyenes WIFI, internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Kedvező árak:

  • 3.500 Ft / fő / apartman / éjszaka
  • pótágy: 2500 Ft / fő / éjszaka
  • félpanzió: 3.400 Ft / fő
  • Kutya: 1.000 Ft/ éj / szoba

Ha nálunk foglal szállást, akkor a zalakarosi fürdő belépőjegyeket akár 10 % kedvezménnyel biztosítjunk Önnek.

Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

Helyfoglalásért vagy bővebb információért forduljon bizalommal hozzánk!

Cím: 8749 Zalakaros, Szent Orbán út 12.
Telefon: +3630 5603476
E-mail: [email protected]

Kutyabarát szállás

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...