Egyéb helyekStrandok és fürdetőhelyek

Kutyakemping

A kutyusok is szeretik a vízet és nekik is jól esik a nagy melegben mártozni egyet. Viszont minden állami tuajdonban lévő élő vìzbe állatott fürdetni szigoruan tilos. A bugyin lévő tó viszont magántulajdonban van. Kis csapatunk összefogott és Capmingé faragtuk ahol a kedvenceink is nyaralhatnak miközben a parton főhet az isteni bogrács szólhat a zene vagy horgászhatunk. Hatalmas terürelet alkalmas kirándulásra,kiválló parkolásra, találkozokra, eseményekre, kutyás napokra.

Megnyílt az ország első kutyás campingje Bugyin, ahol kedvenceivel campingezhet, horgászhat, bográcsozhat kulturált körülmények között.

Elenörzött tisztva víz, hatalmas terület várja a kutyusokat és a gazdikat. A terület mellett erdő is található földúttal ahol kirándulni is lehet. A területen remek parkolási lehetőség van. Aki egy kis kutyás kirucanásra vágyik azoknak minden adatott bográcsozás,sátorozás, horgászási lehetőség de ami a legfontosabb kedvenceik futtatása és úszása. A terület a nap 24-órájában védve van. Kutyaoktató is jelen van akitől lehet tanácsokat kérni.

– Kutya úsztatás megfelelően tiszta ellenőrzött vizben és hőmérsékletben, aki szeretne kedvencével fürödhet.

– Horgászás a tó hatalmas így mindennek megvan a maga helye.

– Bogrács,sütés

– Kíválló parkolási lehetőség

– Kirándulási hely

– Egész napos őr szolgálat

– Egész napos oktató szolgálat

– Kutyusfotózási lehetőség igény szerint profi fotós álltal. Referencia képeket kérés szerint küldünk.

Cím: 2347, Bugyi, Kisfogas tó
Telefon: +3630 407 5237
E-mail: [email protected]

http://kutyacamping.webnode.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...