Saját KB bal
Saját KB jobb

Már 10. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó!

10. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó - avagy a "Napfényes Havanap" - egyik partnerünk, a Bichon Havanese Klub Hungary közösségének szervezésében, szeptember 1. napján a kőbányai Happy Dog Kutyaiskola területén, Budapesten.

Egyre több szimpatikus kezdeményezés jön létre abból a célból, hogy az ugyanolyan fajtájú kutyát tartók közös programok keretein belül oszthassák meg egymással mindennapjaikat, élményeiket, tapasztalataikat. Az ötlet arra is alapoz, hogy nem véletlenül választanak a gazdik bizonyos fajtájú kutyát magunk mellé, és ha mind ugyanazt szeretik az adott fajtában, akkor biztosan a gazdikban is van valami közös. Ezt vallják az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó szervezői.

A rendezvény társ-szervezői között szerepelnek az Ázsiai Törpekutyák és Bichonok Fajtagondozó Egyesülete és a Bichon Rescue is. A szervezők nem csak Bichon Havanese kutyák részvételére számítanak, bármilyen kistestű kutyát szívesen látnak.
A rendezvény célja, hogy családias hangulatban egy vidám, élményekben gazdag napot tölthessenek el a résztvevők együtt, kutyáikkal, új ismeretségek és barátságok szövődjenek, ahogy már a korábbi 9 találkozó alkalmával.
Az idei rendezvényen tiszteletét teszi a Szurkolók az Állatkínzás Ellen szervezete is, így a helyszínen meg lehet ismerni munkájukat szervezetüket.
Az egész napos rendezvény programjai között  szerepelnek különböző vetélkedők, versenyek, szépségverseny, illetve lesz flyer ball bemutató, és számtalan ingyenes szaktanácsadás várja a rendezvényre kilátogatókat. Kutyakozmetikai, kutya-fizioterapiás, általános orvosi  tanácsadás, valamint kutyanevelési tanácsadás is lesz. A találkozó alatt gazdis fotózás is várja majd a résztvevőket, melyet a BosziPhoto biztosít a helyszínen ingyenesen a gazdik és kutyáik számára. A találkozókat a közös csoportkép készítése és értékes nyereményekkel teli tombola zárja minden alkalommal.

A szórakozás mellett  lehetőség lesz a kedvencek számára kutyaeledelek és tápok, játékok és különféle kiegészítők vásárlására is a klubot szponzoráló támogatóktól, a gazdikat pedig sok-sok tanáccsal tudják segíteni akár táplálás, akár ápolás terén.
A találkozó természetesen jó ügyet is szolgál, ahogy tavaly, úgy idén is tárgyi adománygyűjtés lesz a Bichon Rescue számára: sok szeretettel várják a feleslegessé vált fekhelyeket, pórázokat, játékokat, kellékeket, felszereléseket, tápokat, jutalomfalatokat, aki pedig örökbefogadáson gondolkodik, felveheti a kapcsolatot a fajtamentőkkel, megismerhetik munkájukat.

Amennyiben kedvet kaptatok és szeretnétek kikapcsolódni kedvencetekkel, csatlakozzatok a csapathoz a Facebook-on is, hogy időben értesülhessetek az aktuális hírekről, információkról, és egy vidám, kutyás társaság tagjai lehessetek: https://www.facebook.com/groups/hungarian.havanese/?ref=bookmarks

Érdemes a csoportot követni, hiszen tavasztól őszig  minden hónapban “Minitalálkozókon” közös túrákat tartanak a szervezők, ahol a gazdik és kutyusaik együtt túrázhatnak, felfedező útra indulhatnak.

Az eseményről bővebb információt itt találtok:  https://www.facebook.com/events/1044159012639212/

Sok szeretettel várnak minden kutyust és gazdiját a Szervezők!
Belépő: 700 Ft/fő áron váltható a helyszínen.
Eső esetén alternatív időpont szeptember – október hónapban várható.

Fotók: SKMY PHOTO, Mari Anna 
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...