Saját KB bal
Saját KB jobb

Nem hagyta magára a kutya az eltűnt kislányt

Sértetlenül került elő az az eltűnt kislány, akit két napig keresett az alabamai rendőrség, a családja és több száz önkéntes. A négyéves Evelyn Sides, akit a családja csak Vadie-nek becéz, és a bébiszitter sétálni indultak a család kutyájával a szomszédos erdőbe. A kislány és a kutyus előreszaladtak, és mire észbe kaptak, már nem találtak vissza a bébiszitterhez.

Pontosan valószínűleg soha nem fogjuk megtudni a részleteket, de annyi bizonyos, hogy a kislányt és Lucy-t, a kutyust szerencsére épségben találták meg, több mint két nap után, az erdőben.

Vadie elmondta, hogy először nem találta Lucy-t, de szerencsére hamar visszatalált hozzá. Az első éjszakát egy út mellett töltötték, majd tovább haladtak az erdőben. Eközben a Lee megyei rendőrök, az önkéntesek és a sheriff hivatal munkatársai minden erejükkel az eltűnt kislány felkutatásán fáradoztak. Helikopterekkel, drónokkal és a földön, keresőkutyákkal kutatták át a területet.

A harmadik napon az egyik keresőcsapat kutyaugatásra lett figyelmes. Lucy ott állt Vadie mellett, és ugatással jelzett az embereknek, hogy merre menjenek. Szerencsére mindketten jól vannak, Vadie megőrizte a nyugalmát, és teljes élménybeszámolóval várta a szüleit. Elmondása alapján, miután egymásra találtak, Lucy nem tágított mellőle, együtt gyalogoltak nappal, és együtt aludtak mindkét éjszaka.

 

Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: The Bark; Képek: pexels.

Az indexkép illusztráció

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...