Saját KB bal
Saját KB jobb

Megmentették, rendőrkutyát faragnak belőle

A Los Angeles-i rendőrök utcán kóborló kiskutyára leltek, és úgy elbűvölte őket, hogy nem tudtak lemondani róla. Rengeteg veszély leselkedett rá; ha nem veszik gondozásba, ki tudja, milyen sors jutott volna neki.

A járőrözés közben talált kutyus szimpatikusnak találta a rendőröket, és bármerre mentek, követte őket. Mondhatjuk úgy is, hogy kiválasztotta magának a két rendfenntartót. A rendőrök szerencsére nem hagyták magára: magukkal vitték az apróságot, de nem csak azért, hogy aztán egy menhelyen leadják. Szeretnék ugyanis, ha a Hollywood-ban talált Hobart (így nevezték el), részesévé válna mindennapjaiknak az őrsön – rendőrkutya lehessen belőle.

A rendőrautóban ülve lefotózták, és máris látszik, hogy a maroknyi eb nagyon büszkén feszít, mintha tudná, milyen fontos szerepet szánnak neki. Egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet meg a kiképzése, de valószínűleg először átesik egy jó alapos kivizsgáláson. Az biztos, hogy Hobart csatlakozik a Los Angeles-i divízióhoz, hiszen már hivatalosan is üdvözölték! Rendőrkutya lett belőle!

Forrás: LAPD Hollywood (Twitter)
Képek: LAPD Hollywood (Twitter)

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...