Saját KB bal
Saját KB jobb

Ilyen, amikor egy kutya-macska párost túrázni visznek

A Tom és Jerry óta tudjuk, ahogy a macska és az egér, úgy a kutya és a macska kapcsolata sem feltétlenül zökkenőmentes. Az együtt nevelt kutyák és macskák között márpedig létezhet barátság, ezt példázza Gracie és Echo története. A The Dodo történetét osztjuk meg veletek.

Megmentői egy redőnyzsinegbe gabalyodva találtak az akkor 6-8 hetes, Gracie nevű fehér kutyára, aki egy elhagyatott házban esett csapdába. Szerencsére gyorsan akadt gazdi jelölt, és már aznap otthonra lelt az apróság. Aztán, amikor egy alomnyi cicával bővült a család, Gracie barátot választott magának közülük, és azóta is elválaszthatatlanok.

A kutya kezdetben magával hurcolta, tisztogatta a hozzá hasonlóan hófehér kismacskát. Sőt, gazdái szerint miatta tanulta meg kinyitni az ajtót, hogy bármikor mellette lehessen. Közben a cicák is gazdisodtak, kivéve persze Echo-t, Gracie kedvencét. Az állatok elválaszthatatlanok lettek, együtt alszanak, és a gazdik mentett kiscicáit is együtt nevelgetik nagy szeretetben.

A hatalmas összhang miatt egyértelműnek tűnt, hogy készen állnak egy nagy, közös kalandra. Az Abraham-tónál kirándultak, mindkettejüket pórázon vezették a számukra új környezetben. Nézd meg, mennyire élvezték!

Forrás: The Dodo
Kép: Pexels

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...