Ez legviccesebb időjárásjelentés, amit valaha láttál

Az időjárásjelentés nagyon fontos információkat tartalmaz, de általában nem túl izgalmas vagy szórakoztató. Egészen addig, amíg egy gazdikereső kutya meg nem jelenik a stúdióban.

Az időjárás az a téma, amely mindenkit érint és mindenkinek meg van róla a véleménye. A legjobb téma a zöldségesnél, az orvosi váróban vagy bárhol, ahol két idegen ember szeretne elkezdeni egy beszélgetést. Az időjárásjelentés pedig szinte minden tévécsatornán kötelező elem és bár fontos információkat tartalmaznak, melyek mindenkit érdekelnek, általában sablonosak, kiszámíthatóak és unalmasak.

Egy kutya még az időjárásjelentést is viccessé teszi

Egy kanadai tévécsatorna segítségére akart sietni a helyi állatmentőknek és az az ötletük támadt, hogy hozzanak be a stúdióba egy gazdikereső kutyát. A kutyus csatlakozik az időjárásjelentés vezetőjéhez és együtt fogják lebonyolítani az adást. A terv az volt, hogy a műsorvezető eközben bemutatja a kutyust is és felhívja a figyelmet az árva kutyákra és az örökbefogadás fontosságára. A terv aztán nem pont úgy alakult, ahogy tervezték, hanem annál sokkal jobban.  Mike Sobel meteorológus elkezdte mondókáját, azonban a 18 hónapos masztiff keverék, Ripple azonnal vad játékba kezdett. Mike még próbálkozott az elején egy „ülj le” parancsszóval de hamar rájött, hogy Ripple nem az a fajta, aki ülve végighallgatja az időjárást. A kutya addig rágja a saját pórázát, míg az elszakad, ekkor már hallatszik a kamera mögül is a nevetés. Mike is alig tudja visszafogni magát, de nem veszíti el a kontrollt. A kutya ezután úgy gondolja, jöhet a játék és elkezd ugrálni a szétrágott pórázáért.  A jelenet annyira cuki és a műsorvezető olyan kedvesen és viccesen kezeli az eseményeket, hogy Ripple már másnap gazdisodott. Nézzétek meg a videót itt:

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: youtube, metaspoon.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...