Saját KB bal
Saját KB jobb

Ez történt 2019-ben – Kutyabarát.hu beszámoló

Ismét eltelt egy év. Ahogy már megszokhattátok, a hagyományaink szerint minden év végén beszámolunk az év legkiemelkedőbb, legérdekesebb kutyabarát eseményeiről, híreiről. Boldog új évet kíván a Kutyabarát.hu csapata minden olvasójának, követőjének, partnerének és minden négylábúnak!

Rengeteg örömteli dolog történt velünk és történt a nagyvilágban, nem is tudunk mindenről beszámolni egy cikkben. Éppen ezért, az alábbiakban a Kutyabarát csapat legfontosabb, legérdekesebb aktivitásait szedjük egy csokorba – ez sem kevés! Fogadjátok kutyabarát szeretettel!

Megújult weboldal

A Kutyabarát.hu az ország első, legnagyobb és legszerteágazóbb kutyabarát adatbázisa, valamint kutyás életmód magazin oldala már 2012 óta. Tevékenységünkre, munkánkra mindig is jellemző volt az innováció, így az év első szakaszában megújítottuk weboldalunkat a hatékonyabb használat és olvasói élmény növelése érdekében. Egy könnyen használható, látványos, interaktív térképes felületet hoztunk létre, ahol továbbra is gyűjtjük az ország kutyabarát szolgáltatásait: szállásait, vendéglátóhelyeit, munkahelyeit, kirándulóhelyeit, kutyás szolgáltatóit, civil szervezeteket és egyéb helyeket. A fejlesztésnek köszönhetően külön felületen lehet egyéni preferenciák alapján is szűrni a szállás- és vendéglátóhely kategóriákban, mely megkönnyítheti a választást látogatóink számára. Nemcsak a weboldal struktúrája újult meg, hanem az arculat és design is részben módosult. Reméljük örömötöket lelitek benne és hasznos számotokra!

Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand

Talán, amire idén a legbüszkébbek vagyunk, az a 2020 májusában nyitó egyedülálló keszthelyi kutyás közösségi tér létrehozása. Több éves erőfeszítésünk és munkánk eredménye, hogy a Balaton-parton egy ilyen különleges kutyás park megvalósulhat, ebben óriási szerepe van Keszthely város vezetésének is, akik felismerték a kutyás turizmusban rejlő lehetőségeket, és területet biztosítottak a projektnek.

Az “Év Kutyabarát Helye” kampány

Töretlenül fejlődik a kutyabarátság hazánkban. Az Év Kutyabarát Helye kampány évről évre egyre sikeresebb, köszönhetően a kutyabarát filozófia terjedésének. Már hatodik alkalommal került megrendezésre a kampány, amelyre idén 127 regisztráció érkezett a 11 kategóriában – a tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is a munkahely kategória volt a legnépszerűbb!

“Szívférgesség” kampány

Hazánkban egyre elterjedtebb a szívférgesség, a kutyákat veszélyeztető, szúnyog által terjesztett kór. Emellett megjelent egy másik betegség is, amelyet a lepkeszúnyog terjeszt, és amely már az embert is fenyegeti. A figyelemfelhívó kampányt minden év májusában szervezzük. Idén, május 10-én, a Szívférgesség Napján felelős gazdikkal, állatorvosokkal és a sajtó részvételével kampányoltunk a Bayer Hungáriával közösen a megelőzés érdekében.

Kutyabarát Művészetek Völgye Fesztivál

Az ország egyik legkiemelkedőbb és legértékteremtőbb eseményén, a Művészetek Völgye Fesztiválon, ahol könnyű- és komolyzenei koncertekkel, jazz- és népzenei előadásokkal, színházi produkciókkal találkozhatnak a látogatók, külön kutyabarát helyszínen, a Kutyaplaccon, a Kutyabarát.hu udvarában várta a kutyásokat idén is a Kutyabarát csapata. Az együttműködésünk 2017-ben indult és jövőre is folytatódik – ne hagyjátok ki 2020-ban  sem a Művészetek Völgyét!

Kutyabarát Magazin

A Kutyabarát Magazin 2018 nyarától érhető el nyomtatott formában, amely negyedévente jelenik meg országszerte, partnereinknél. Az országban egyedülálló exkluzív kutyás életmód magazinban hasznos és érdekes tartalommal, interjúkkal találkozhatnak az olvasók. Az ingyenes kiadványt keressétek partnereinknél!

kutyabarat magazin banner

Kutyabarát Balaton Élménykalauz és Térkép

Idén is nagy várakozás övezte a kutyás turizmus hiánypótló kiadványát, a Kutyabarát Balaton Élménykalauzt és Térképet, mely a Balaton-parti és a balatoni régió kutyabarát szolgáltatásait gyűjti egy csokorba. A 2017 óta minden évben, évente frissülő, nyár elején megjelenő térkép a kutyások iránytűje – ha a Balatonnál tervezel nyaralást kutyával ez elengedhetetlen lesz számodra!

Ha pedig a legújabb balatoni kutyabarát vendéglátó- és szálláshelyekre vagy kíváncsi, mindenképpen kövesd a Kutyabarát Balaton Facebook oldalát!

Rendezvények

A Szimpla kutya – Kutyabarát vásár

Évek óta a leglátogatottabb Budapest belvárosi kutyás vásárokat szervezzük a Szimpla kerttel együttműködve, ahol negyedévente találkozhattok partnereinkkel, akik a legjobb kutyás termékekkel és szolgáltatásokkal várják a látogatókat. A Szimpla kutya – Kutyabarát Vásáron a kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait.

Óbudai Kutyabarát Nap

Májusban szerveztük már harmadik alkalommal óbudai kutyás családi napunkat a 3K Kaszásdűlői Kulturális Központtal közösen. Az esemény Buda kiemelkedő kutyabarát rendezvénye, ahol több sztárvendég is népszerűsítette a felelős kutyatartást: Barabás Évi, Ullmann Mónika, Eke Angéla, Nyári Dia, Józan László.

Dog Beach Fest

Az év legnagyobb kutyás Balaton-parti eseménye, melyet 2016 óta szervezünk minden év nyár közepén Fonyódon, a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen. Idén közel 2000 ember és 800 kutya vett részt az eseményen. A rendezvény egyik legsikeresebb attrakciója az I. Kutya-úszóverseny volt.

2020-ban is “Együtt mindenhová!”

Boldog Új Évet kíván a Kutyabarát.hu csapata mindenkinek!

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...