Saját KB bal
Saját KB jobb

Guruló autóban maradt a labrador, rendőrök mentették ki

A theguardian.com számolt be a hírről, miszerint körbe-körbe guruló autóból kellett kimenteni egy labradort a floridai Port St Lucie-ben.

Furcsa dologra lettek figyelmesek Port St Lucie lakói. A házak előtti úton egy személyautó gurult körbe-körbe, és rögtön feltűnt nekik, hogy a vezető nélküli járműben egy fekete labrador ül. Félve, hogy az elszabadult autó kárt tesz a tulajdonukban, sérüléseket okozva a Max nevű ebnek, riasztották a hatóságokat, akik gyorsan kiderítették, pontosan mi történt. A kutya gazdája kiszállt, de nem állította le a motort, amikor Max mozgolódni kezdett és véletlenül rükvercbe állította a sebváltót.

Szerencsére a csodával határos módon nem történt baleset, az autóban ülő fekete labradornak szőre szála sem görbült. Egy postaládát és egy kukát döntött csak fel. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, sikerült megállítaniuk a járművet, és a kutya boldog farokcsóválással hálálta meg a segítségüket. A járókelők rögzítették, amint a rendőrök megérkezésük után megközelítik az autót, így most mi is láthatjuk, hogyan körözött az ezüstszínű jármű, benne négylábú utasával.

Forrás: theguardian.com
Kép: Unsplash
Videó: Youtube (Guardian News)

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...