Saját KB bal
Saját KB jobb
Ijesztő dolog történt egy futballcsapat kabalakutyájával

Ijesztő dolog történt egy futballcsapat kabalakutyájával

A Bully nevű bulldog egy amerikaifutball meccsen került elsőre veszélyesnek tűnő helyzetbe a múlt hétvégén, amikor az ellenfél csapatának egy jól megtermett játékosa elsodorta a pályáról – írja a CNN.

Bully, egy Mississippi állambeli amerikai futballcsapat kabalakutyájaként a pálya mellől, pórázra kötve figyelte az eseményeket, amikor az ellenfél Auburn csapatának egyik játékosa vetődés közben kicsúszott a pályáról, egyenesen felé. Hatalmas lendületével végül elsodorta a kutyát, aki mindvégig a lábán tudott állni, nem veszítette el az egyensúlyát. A kutya gazdája rögtön a pályára sietett, és bár látszólag nem történt nagy baj, azért beiktatott egy gyors állatorvosi vizitet. Szerencsére megerősítették, hogy Bullyval minden rendben, csak az ijedtség volt nagy.

Az eset összehozta az ellenfeleket, mert a gazdin kívül a két futballcsapat rajongói is kifejezték aggodalmukat a bulldog testi épsége iránt. Gazdája közösségi oldalát elárasztották a kedves üzenetek, amelyek Bully hogyléte felől érdeklődtek. Mivel a kabalakutyának (természetesen) van Twitter-oldala, gazdáján keresztül üzent mindenkinek: jól van, és nemsokára újra visszatér a pályára.

Mivel pórázát rögzítették egy közeli kerítéshez, nem tudott elmenekülni; nagy szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. Reméljük, hogy legközelebb már biztonságos távolságban lesz a kicsúszó sportolóktól, félrepasszolt labdáktól!

Forrás: CNN
Kép: MSU Bully Mom (Twitter)
Videó: Brad Logan (Twitter)

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...