squishiepeachies/Imgur

A kutya, aki hazavitt egy macskát

Nem, ez nem egy mese címe, a történet nagyon is valós!

Ideális esetben egy új cica vagy kutya érkezését a családba nagy szervezés előz meg, már a kiválasztás folyamata sem szokott rövid lenni. A megszokott és bejáratott módok általában az örökbefogadás, vásárlás és olykor előfordul az is, hogy egy négylábú egyszerűen a falkánkhoz csapódik, kiválaszt minket és nem tágít. Különösen macskákra jellemző, hogy egyszer csak ott teremnek a lábtörlődön a semmiből és úgy döntenek, hogy akkor ők most maradnának egy ideig.

Na de mi van akkor, ha a már meglévő négylábú családtagunk dönt úgy, hogy neki bizony szüksége van társaságra és önállósítja magát. Ez történt Crosby-val és gazdájával, aki először nem nagyon akart hinni a szemének. Történt ugyanis, hogy egy szép napon arra ment haza, hogy Crosby egyenesen a fürdőszobába vezeti őt, ahol a kádban egy kiscica ücsörgött. Nem tudta mire vélni a dolgot, fogalma sem volt, hogy került oda a macska.

Egyedül nem tudott bemenni a házba, hiszen a kutyaajtó túl magasan volt ahhoz, hogy a kiscica elérje. Egyetlen módon kerülhetett a kádba, mégpedig úgy, hogy Crosby vitte be, a szájában szállítva. Soha nem látták a cicát azelőtt, a környéken sem volt senkinek ismerős és az állatorvos is megállapította, hogy nincs chip a macskában, így nem tudják, honnan vitte haza Crosby az új barátját.

A történethez az is hozzá tartozik, hogy Crosby nemrég veszítette el társait, egy kutyát és egy cicát és gazdája nem „gondoskodott” újabb társról. Tehát Crosby kézbe vette a dolgot és örökbefogadott magának egy kiscicát. A gazdi pedig tudomásul vette Crosby döntését és elfogadta a tényt, hogy van egy új cicája.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: imgur.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...