Saját KB bal
Saját KB jobb

Érdekes pózban alvó shih tzu az elmúlt hét kedvence

Édesdeden alszik, mintha kikapcsolták volna – így jellemzi a Paningning nevű kiskutyát cikkében a boredpanda.com.

Elrabolta az emberek szívét, és több mint 55 000-es rajongótáborra tett szert egyik napról a másikra egy róla készült fotónak köszönhetően, amit gazdája a Fülöp-szigeteki kutyabarátok internetes oldalára töltött fel.

Az említett képen úgy heverészik, mint ahogyan az emberek szoktak egy nagyon fárasztó nap után, hátán fekve, mancsaival a szélrózsa minden irányában. A hirtelen jött népszerűség hatására a gazdi elárulta, kutyusa születésétől kezdve így alszik, szerinte azért, mert neki ez a kényelmes, biztonságérzetet adó alvópozíció. Az Instagram-fiókjára feltöltött képek alapján joggal gondolhatják sokan, hogy éjt nappallá téve alszik, ez azonban nem igaz, állítólag ugyanolyan aktív és játékos, mint bármelyik társa. Ők azonban, vele ellentétben, kevésbé szokatlanul néznek ki alvás közben.

Paningning egyébként az alom legifjabbika, most három hónapos, és az egyetlen trikolor a családban. Eredetileg Maningning, azaz “világos” névre keresztelték, ám gazdájának kislánya azt szerette volna, hogy inkább “P” betűvel kezdődjön a neve. Instagram-fiókját egy rajongója készítette, aztán továbbadta a gazdinak, hogy minél többet posztolhasson. A kiskutya hírneve már olyan szintekre ért, hogy a nevével fémjelzett termékekre is lecsaphat, aki például Paningtinget ábrázoló pólóban szeretne feszíteni.

Imádnivaló, nem igaz?

 

Forrás: www.boredpanda.com
Kép: The Real Paningning (Instagram)

Szerző: Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: The Real Paningning (Instagram)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...