Saját KB bal
Saját KB jobb
Forrás: Nature Coast Animal Wellness & Surgical Center

Újabb kutya esett az emberi gonoszság áldozatául

A fox13news.com beszámolója szerint a napokban járókelők mentettek meg egy autó után kötött pitbullt.

A floridai Spring Hillben történt esetről Jan Harwood, a Nature Coast Animal Wellness and Surgical Center nevű állategészségügyi központ tulajdonosa számolt be, aki elmesélte, hogy legújabb védencüket egy teherautó sofőrje kötéllel a nyakában vontatta maga után.

Az Ollie névre átkeresztelt eb úgy menekült meg, hogy a kötél meglazult, és amikor a jármű elkanyarodott, a pitbull a járdára sodródott. Egy a helyszínen tartózkodó állatbarát vette gondjaiba, és sérüléseit látva azonnal állatorvoshoz vitte, hogy segíthessenek rajta.

Forrás: Nature Coast Animal Wellness & Surgical Center

A mikrochippel nem rendelkező Ollie-t kb. 2 évesnek tippelik, és szerencséjére nem szenvedett csonttörést a szörnyű eset következményként, horzsolása viszont annál több keletkezett. A klinika tájékoztatása szerint a belső vérzés lehetősége miatt benn kellett tartaniuk, és ameddig teljesen fel nem épül, gondoskodnak róla. Azután megkezdődhet a gazdikeresés.

Ollie szerencsére egyre jobban van, bár lelki sebeinek begyógyulása talán tovább fog tartani, mint ami kívülről látható. Sajnos az állatkínzót még nem sikerült megtalálni, de a járókelők leírása alapján sikerült körözést kiadni ellene.

Here he is! Oliver North! Sweet baby❤️

Közzétette: Nature Coast Animal Wellness & Surgical Center – 2019. május 4., szombat

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: Fox13news
Képek: Nature Coast Animal Wellness & Surgical Center
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...