Kutyás filmajánló – JOHN WICK 3. FELVONÁS – PARABELLUM

Filmelőzetes!

Aki ismeri a John Wick filmek korábbi történeteit nagyon jól tudja, hogy a főszereplő, Keanu Reeves hű társa egy kutya. Sőt, a harmadik részben, a főhősnő, Halle Berry is kutyával, két belga juhászkutyával jelenik meg az akciófilmben. Nemcsak azért ajánljuk a filmet, mert a kutyák is kiemelt szerepet kapnak, hanem mert az év egyik legjobb akciófilmje a John Wick 3.
Keanu Reeves a forgatások után a közösségi médiában írt arról, hogy a kutyáknak semmi bántódásuk nem esett a jelenetek forgatása alatt, igazából még élvezték is. Ha kíváncsi vagy a filmre, akkor már nem kell sokat várnod, május 16-tól vetítik a magyar mozik a filmet.

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket
nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.

A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a
profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…

Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.

A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor – Chad Stahelski foglal helyet. John Wick, az ikonikus bérgyilkos 2014-es bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvend: a legenda sztorijából azóta képregényt írtak, a rémkirály videójátékokban köszön vissza, és már egy TV-sorozat is szerepel az alkotók tervei között, a The Continental címmel.

Eredeti cím: John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Műfaj: akció/thriller
Bemutató dátum: 2019. május 16.

Előzetes korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Chad Stahelski
Forgatókönyv: Derek Kolstad
Operatőr: Dan Laustsen
Zene: Tyler Bates, Joel J. Richard

Szereplők: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos,
Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Tobias Segal,

Anjelica Huston, Ian McShane

https://www.facebook.com/freemanfilmhun
https://www.youtube.com/freemanfilmhun

www.JohnWick.movie

JOHN WICK: 3. FELVONÁS - PARABELLUM előzetes (18)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...