Saját KB bal
Saját KB jobb

Kedvenc kutyabarát üzleteink, boltjaink

Miért is ne lehetne mellettünk (jól nevelt) kutyánk, amikor beugrunk egy csokor virágért, amikor a kirakatban megpillantott táska nélkül egyszerűen nem tudunk továbbmenni, vagy egy napszemüveget szeretnénk vásárolni? Szerencsére egyre több üzlet, bolt ismeri fel, hogy egy felelős gazdi nem szeretné az autóban vagy az üzlet előtt, felügyelet nélkül hagyni kutyáját egy gyorsabb bevásárlás idejére sem! Nézzünk néhány ilyen szolgáltatót! Shoppingra fel!

Az Andrássy úti DORKO Flagship Store 2017 decemberében csatlakozott a Kutyabarát.hu partnerei közé. Az üzlet folyamatos jótékonysági kampánya a „Loyalty is Royalty”, melynek során a vakvezető kutyák kiképzését támogatják.

Szeretnél egy menő cipőt, pulcsit vagy sapkát? Nyugodtan nézz szét, válogass kutyád társaságában az Andrássy úti üzletben!

kutyabarát bolt

A mezőtúri Sziromszerelem Virág-Ajándék tulajdonosai, dolgozói életében fontos szerepet töltenek be a kutyák és a kisállatok. Ezért az üzlet nyitásakor nem is volt kérdés, hogy a város első kutyabarát helye lesznek. De nem álltak ám itt meg! A Sziromszerelem 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban a legtöbb szavazatot kapta üzlet/bolt kategóriában.

kutyabarát bolt

Ezermester gazdik figyelem! A SárgaFogó Barkácsboltban bátran válogathattok hosszasan, és kérhetitek ki az ott dolgozók tanácsait – akár kutyátok társaságában is. Az üzlet 1997-ben nyílt meg Vácon, és nem hiába örvend nagy népszerűségnek nemcsak a kis – és középvállalkozások, nagy cégek, hanem a lelkes otthoni barkácsolók körében is.

kutyabarát bolt

A CAKÓ márka 2013 óta egy izgalmas és állandó résztvevője a hazai divatéletnek. Cakó Kinga 2017 novemberében megnyitotta az első saját showroomját, ami egy barátságos, minimál hangulatú sarok üzlet lett Budán, és ahol szívesen látott vendégek a kutyák is!

kutyabarát bolt

A Petrity márka megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a négylábú kedvencekre. A designer, Petrity Dorka sok inspirációt merít kutyáiból, így fő termékeik, a táskák mellett, elérhetőek a különböző méretű nyakörvek és pórázok. Kertész utcai üzletükben szívesen látják a kutyás vásárlóinkat!

kutyabarát bolt

Két optika üzlet is csatlakozott a kutyabarát üzletek közé.

Az OptiCat Optika Zuglóban, az Egressy úton várja vásárlóit széles szemüveg és napszemüveg választékkal, és itt akár 30 percen belül elkészítik a gazdi szemüvegét.

kutyabarát bolt

A Cserba Optika több, mint 45 éves szakmai múlttal várja vásárlóit Baján, a belvárosban, magas szintű szaktudással és szívélyes kiszolgálással.

kutyabarát bolt

A Szerelvénybolt Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozásként, mára pedig közel 50 fős országos vállalattá nőtte ki magát. Dunakeszi üzletük 2017-ben a legtöbb szavazatot kapta az Év Kutyabarát Helye kampányban, bolt kategóriában. Újabb két áruházuk is beállt a kutyabarát üzletek sorába.

kutyabarát bolt

A Bonzoportál a VII. kerületben elhelyezkedő webáruház immáron 10 éve várja látogatóit. Amíg a gazdi átveszi rendelését, és körbenéz, addig kutyusa friss vízzel és egy kis simogatással töltődhet fel.

kutyabarát bolt

A KIKOL Bútor egy majdnem 30 éves magyar családi vállalkozás. Irodájuk és a debreceni bútorüzletünk is kutyabarát, olyannyira, hogy konyhabútorba épített itatóval és kutyakanapéval várják az ebeket.

kutyabarát bolt

Érdemes figyelni facebook és instagram oldalainkat, hiszen az újonnan jelentkező kutyabarát üzleteket és boltokat folyamatosan megosztjuk ott Veletek! 

“Együtt mindenhová!”

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...