Saját KB bal
Saját KB jobb
www.behance.net/valerisusik

Valóság és illusztráció – Valeria Susik lenyűgöző kutyás képei

Az orosz művészt az Instagram leghíresebb celeb kutyái ihlették alkotásra.

Egyre több művészt inspirálnak kutyák vagy cicák alkotásra. Sok esetben saját kedvencük az, aki egyedi ábrázolási módra készteti a gazdikat, de sokszor egészen máshonnan jön az ihlet.

Valeria Susik, az orosz illusztrátor sokszor és sokféle módon ábrázolt már kutyákat munkássága során. Egyik legsikeresebb projektje az „Interactiv Illustration” volt, mely tulajdonképpen a valóság interaktív illusztrációját jelenti. Ezeken az alkotásokon Valeria egy rajzot kombinál össze a valósággal, tehát egy elkészült illusztrációt egy valós élethelyzetbe helyez és erről készít fotót. A végső mű tehát nem az illusztráció maga, hanem a köré komponált valósággal alkotott egység. Ilyen az, amikor egy rajzolt kutya egy igazi teniszlabdát készül bekapni:

Valeria ezt a projektjét már évekkel ezelőtt publikálta és igen nagy sikert ért el vele. Közben úgy látszik, hogy a művész nagy rajongója lett az Instagram sztárkutyáinak, ugyanis újra leporolta az Interactive Illustration módszerét és a leghíresebb kutyasztárokat illusztrálta, majd helyezte bele egy általa megkomponált valóságba. Az eredmény fantasztikus lett, pláne akkor nézed ámulva és csodálkozva a képeket, ha ismered az adott kutya Instagram oldalát, ezzel együtt a személyiségét és a szokásait is. Segítségként mindegyik kép felett megtalálod az ábrázolt „Instasztár” oldalára mutató linket, így a szuper alkotások nézegetése közben megismerheted napjaink legmenőbb celeb kutyáit is.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram, www.behance.net/valerisusik

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...