Sörözők és romkocsmákVendéglátóhelyek

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának szívében. Koncertek, programok, minőségi borok, finom pálinkák. Májustól szeptemberig teraszunkon is várjuk vendégeinket!

Az Incognito Club csapata igyekszik a kultúra számos területét felkínálni a vendégeinek. A városban kevés ilyen vendéglátó egység van, amelyik ily színes programot biztosítana a szórakozni, kulturálódni vágyó embereknek.

A kiállítások és koncertek mellett otthont adunk felolvasó esteknek, könyvbemutatóknak, fotókiállítással egybekötött különleges utazásokról szóló élménybeszámolóknak. Szívesen látott, visszatérő vendégeink, akik látványos bemutatóikkal igyekeznek népszerűsíteni a fizika tudományát a fiatalok körében.

Fontosnak éreztük, hogy hiánypótlásként megteremtsük a feltételeit annak, hogy a kevésbé ismert vagy népszerű zenei irányzatok képviselői is megmutathassák tehetségüket. Felajánlottuk a lehetőséget az együtteseknek a bemutatkozásra. Néhány a közönségben vagy a zsűriben résztvevő már tapasztaltabb zenész talált a fellépők között olyan tehetséges fiatalt, akit meghívtak saját zenekaraikba.

Telefon: +3652 599427

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Cím: 4029 Debrecen, Eötvös utca 11/A

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...