Pubok, sörözők, romkocsmákVendéglátóhelyek

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának szívében. Koncertek, programok, minőségi borok, finom pálinkák. Májustól szeptemberig teraszunkon is várjuk vendégeinket!

Az Incognito Club csapata igyekszik a kultúra számos területét felkínálni a vendégeinek. A városban kevés ilyen vendéglátó egység van, amelyik ily színes programot biztosítana a szórakozni, kulturálódni vágyó embereknek.

A kiállítások és koncertek mellett otthont adunk felolvasó esteknek, könyvbemutatóknak, fotókiállítással egybekötött különleges utazásokról szóló élménybeszámolóknak. Szívesen látott, visszatérő vendégeink, akik látványos bemutatóikkal igyekeznek népszerűsíteni a fizika tudományát a fiatalok körében.

Fontosnak éreztük, hogy hiánypótlásként megteremtsük a feltételeit annak, hogy a kevésbé ismert vagy népszerű zenei irányzatok képviselői is megmutathassák tehetségüket. Felajánlottuk a lehetőséget az együtteseknek a bemutatkozásra. Néhány a közönségben vagy a zsűriben résztvevő már tapasztaltabb zenész talált a fellépők között olyan tehetséges fiatalt, akit meghívtak saját zenekaraikba.

Telefon: +3652 599427

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Cím: 4029 Debrecen, Eötvös utca 11/A

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok