Saját KB bal
Saját KB jobb
wmagazine.com

Világsztárok együtt a környezetvédelemért – az „Earth” című szám a Föld Napjára készült

Világsztárok fogtak össze és énekelték el közösen Lil Dicky "Earth" című számát, melynek premierjét a Föld Napjára igazították.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb összefogása jött létre Lil Dicky irányítása alatt, aki összeboronálta Amerika leghíresebb énekeseit, hogy közösen hívják fel a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire és arra, hogy valamit muszáj tenni a Földért, mielőtt odáig megyünk el a környezetszennyezésben és a túlfogyasztásban, hogy menthetetlen lesz a bolygónk.

A dalhoz egy nagyszerű klip is készült, a történet eleje napjainkban játszódik, majd áttér egy nagyszerűen animált „mesevilág”-ba, mely nem más mint a Föld. Bemutatkoznak szépen sorban az állatok, akiknek olyan hírességek kölcsönözték hangjukat, mint  Justin Bieber, Ariana Grande, Brendon Urie, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kevin Hart, Adam Levine, Miley Cyrus, Lil Jon, Rita Ora, Katy Perry , Ed Sheeran, John Legend, a Backstreet Boys tagjai, és a koreai rapper Psy.

Leonardo DiCaprio is feltűnik a klipben, akiről köztudott, hogy az ENSZ békeköveteként elkötelezetten küzd a környezetvédelemért, a 2016-ban bemutatott Özönvíz előtt c. dokumentumfilmje minden idők legnézettebb alkotása lett kategóriájában.

A klipet pár nap alatt több mint 27 millióan látták, nézzétek meg ti is, nagyon jól sikerült:

Bohata Krisztina
(Kutyabarát.hu)
Indexkép: wmagazin.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...