Saját KB bal
Saját KB jobb

Szívszorító, de happy end-del végződő állattörténetek

A BAFTA-díjas Paul O’Grady ismét beleveti magát a patinás kutya- és macskaotthon hétköznapjaiba, ahol minden erejével és szeretetével azon dolgozik, hogy a négylábúaknak boldogságos otthont adhasson. A műsorvezető olyannyira elkötelezett, hogy még életveszélyes fertőzések sem tudják megállítani! A Viasat Nature már a 7. évadot hozza el a népszerű Paul O’Grady és kutyái című sorozatból, amelyet a lelkes rajongók szombattól (február 23.) láthatnak majd. Vigyázat: a sorozat nem kevés cukiságot tartalmaz!

A brit műsorvezető, színész és humorista megrögzött kutyaimádó, aki akár az életét is áldozná az árva négylábúakért – nem túlzás, hiszen O’Grady egy forgatás alkalmával olyan fertőzést kapott el, hogy alig tudták megmenteni az életét. A világszerte ismert és szeretett Paul O’Grady és kutyái sorozat már a hetedik évadot éli meg! A legújabb epizódokban a műsorvezető visszatér a világ legrégebbi kutya- és macskaotthonába, a londoni Battersea-be, ahol kis árvák életét követi nyomon, érkezésüktől egészen az új, boldog családba kerülésig. Most a házi kedvencek olyan fajtáival is találkozhatunk, amelyek korábban még nem szerepeltek a műsorban, de egyben szívszorító történetekkel is szembesülnünk kell.

kutyabarat kutyabarát

A Bettersea csapatának töretlen célja az – mindamellett, hogy új családot és otthont találjanak mindenkinek –, hogy elfeledtessék ezekkel a kis állatokkal múltjuk nehézségeit és megpróbáltatásait. O’Grady pedig a legnagyobb odaadással segíti a cél elérését. Az új évadban feltűnik például egy 14 éves yorkie, Felicity, aki egyedül járva az utcákat élte túl a mindennapokat. Emberi évekre átszámítva 98 évesen ugye, hogy kijárna neki egy szerető gazdi és egy komfortos otthon? Őt az állatbarát műsorvezető egy kis tévénézéssel próbálja jobb kedvre deríteni, míg egy 10 hónapos angol buldogot olvasással. Sikerrel zárul a Reménység nevű kutyus élettörténete is, akinek közel egy év után végre sikerül új gazdát találni.

kutyabarat kutyabarát

A korábbi évadokhoz hasonlóan, a BAFTA-díjat is nyert közszereplő rengeteget tesz azért, hogy ezeknek az állatoknak boldogabb, könnyebb életük lehessen. Szinte minden szomorú történethez boldog befejezés társul, amit minden kutyus megérdemel(ne). A négylábúak megindító eseményeit a Viasat Nature csatornán követhetik az érdeklődők, február 23-án 18 órától, egymás után négy résszel.

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...