Saját KB bal
Saját KB jobb

Csoda, hogy megmenekült Kobak – súlyos kutyabántalmazás Kungyalun

Beismerő vallomást tett a két férfi, akik súlyosan bántalmaztak egy kutyát Kungyalun.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított állatkínzás miatt két kungyalui férfi ellen. A két férfi 2019. február 16-án egyikük otthonában súlyosan bántalmazták a kutyát, aki pár napja került hozzájuk. A police.hu közleménye szerint egy madzagot tettek a kutya nyakára, hogy ne tudjon elfutni, majd egy fejszével többször fejen ütötték, és rugdosták is.

kutyabarat kutyabarát

Az állatkínzást követően a magára hagyott kutya szerencsére el tudott szökni, és egy közeli házba bemenekült. Az ott lakók azonnal megetették, megitatták a rémült, több helyen vérző kutyát, és segítséget hívtak. Suzi, aki később a Kobak nevet kapta megmentőitől, a nagy összefogásnak köszönhetően megmenekült: megmentésére civilek, orvosok és állatmentők is összefogtak. Köztük egy éppen szabadnapos törökszentmiklósi rendőrnő is, aki saját kocsijával vitte Suzit Monorig. Innen az állatvédők szállították Budapestre, ahol ellátták, és azonnal megműtötték a súlyosan sérült ebet. Kobak az időben érkező segítség hiányában biztosan meghalt volna.

kutyabarat kutyabarát

A rendőrök azóta beazonosították a 26 éves férfit és 32 éves társát, akik kihallgatásuk során elismerték a kegyetlen bántalmazást.

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: police.hu

Fotók: police.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...